Beyzasiriinnn ceydacosae ilk hamileliğim ikizdi ve çok sıkıntılıydı o zaman herşeyden tiksinmiştim su bile kokuyordu bana.Bu ikinci hamileliğim tatlıyla aram yok şimdide tuzlu olan herşey çok iyi geliyo 😊
melis_duru ceydacosae sucuk başta olmak üzere kırmızı et, zaten asla yiyemiyordum, kokusu bile berbat geliyordu
blueberyy00 ceydacosae kızartılmış yumurta omlet vs kısacası yumurta birde ilk gebeligimde pul biberden tiksinmiştim hala ısınamıyorum
Bgmky ceydacosae ileride ne olur bilmiyorum ama şuan tavuk ve et düşüncesi bile midemi bulandırıyor 🤢
Dilara_slm elisaninannesii 😂😂 işte hamilelik garip bişey ama doğursam da bidaha hiç yiyemicem gibi geliyor
denizsn ceydacosae yatak odamdan ve eşimden ayrıca et balık tavuk kesinlikle yiyemedim🙄 çok kötü günlerdi😔
Alyaminak İlk havuctan acaip tiksindim sonra çaydan 3 ay cay icmedim sonra içtim ama havucu 9 aydir ağzima almadim sonrada mutfaktan kahvaltilik aci sostan gevrekten haylada agzima almiyorum sadece cayi affetim oda çok sevdiğim.için herhalde😁😁