_zehra_ Yasemin00 uyumaya çalışıyo 😁 happymom hala gün sayiyo , 42 haftalık oldum , bakalım ne zaman dogurtacak🤣🤣
brcaky Mom9272 bir nedeni yok kuzum çıkabiliyo dedi ama benim normaldede biri göz kalemimi kullansın arpacık çıkar hemen aynı bardaktan bişey içiyim uçuk çıkar meyilli vücudum böyle enfeksiyonlara normal doğum çok istiyodum ama kısmet değilmişş😞 ya bu sezeryan ne kadar sürüyomuş konuştun mu erkan beyle bana funda hanım 1 saat dedi çok uzun geldi🤔
Mom9272 _zehra_ yaa sana ne sorcam ama ayıp çık ıtınıyırım da 🙈😬 ya günde 3 4 defa çok özür dileyerek soruyorum büyük wc ye çıkıyorum korktum açıkcası doğum belirtisi falan dıyo yoksa sormaZdm normal mi ya 🥱🥱
_zehra_ Mom9272 aaaa çok ayıp duymamış olayım bu soruyu🤣 canım şaka bi yana da , son haftalarda bana da çok oldu makatta baskı. Ama ben sezaryen oldum. Sancim falan olmadan ,gelişim geriliği sebebiyle .
brcaky Mom9272 evet ya bugün bende düşündüm acaba doğummu başlıyo diye heralde baskı yapıyo alt taraflara normalde o kadar çıkamam tuvalete ama bikaç gündür bağırsaklarım muntazam işliyo şükür😂
Yasemin00 Mom9272 Valla canım bende sık sık gidiyorum WC sürekli 🤭gecede 4 oldugu oluyo ama arada büyük de oluyo 🤦🏻♀️benim gündüzü.zaten saymıyım ilk baştan beri vardı benim hamile kaldıysam tuvalet sorunum hiç gectini bilmem bu sıkıntımın 😒
_zehra_ Mom9272 yok ya bebek büyüdüğü için baskı yapıyor. Haliyle wc ihtiyacı çoğalıyor. Bende öyle olmuştum
brcaky Mom9272 yok be canım bağırsaktan beslenmiyolarki midemizdende direk almıyolar sorun olmaz bence dönemseldir ilerde yine kabızlığa döneriz😂
_zehra_ Mom9272 oda biraz fazla olmus🤔 ben daha önce normal doğum da yaptım ama hiç olmadı öyle bisey