merdepltkylp Aren,Aybars,Emir,Arden ,Kayra,Yağız,Ezel bunlarda modern ve günümüzde tercih edilen isimler🤗
Tgb060919 Nevra-01 Kadir ismi Allah’ın isimlerinden bir tanesi. Arkadaşın da söylediği gibi Allah’ın isimlerinden önce Abdül gelmeli diye söylenir😊 Abdül “kul” anlamına geldiği için isim de bu şekilde Allah’ı kulu anlamına gelmiş oluyor. Bildiğim bu
Evrenim Nevra-01 Enis Deran Evren ben çevirdigimde bunları begenmiştim. Evren ismine karar verdik kocamla benimde oğluşum olcak Evrenim💙💙
Nevra-01 Evrenim çok güzel bir isim seçmişsiniz bunu isim listeme ekledim❣️🥰rabbim saglıkla almamızı nasip etsin🙏🥰
Hayraz Nevra-01 bi dahakine hamile kalır oğlum olursa kesin gece olacak çünkü kimsede yok ve farkli💕🤭🙂
8152 @Nevra-01 bilmem kadir güzel isim ya yanına bı isim eklemeden kullanan bir çok insan var ben sadece Muhammet ismini duydum tek kullanılmasın diye Allah’ın isminlerini de tek kullanmayın diye duymadım ama sadece bir hicadan Samet ismini koymayın kadir koyun başka birşey koyun ama Samet koymayın dedi bir hoca tanıdığın varsa hocaya sor ama
Nevra-01 8152 kadiri şöyle tek koymak istemiyorum kayınbabanın ismi oldugu için ben böyle modern güzel bir isim ile birlikte olsun istiyorum