Ayssssss Bsr230495 sabah yumurta, peynir, zeytin olmazsa olmaz😊 çayı bir saat sonrasında en erken içmenin daha sağlıklı olacağı söyleniyor. Ara öğünlerde yaş ceviz, badem ve meyve önemli. Ana yemek olarak sebze (iyi yıkanmış), et (iyi pişmiş), balık (fırında). Tabi süt ve süt ürünleri de kaçınılmaz 😊 ilk üç ay değil 9ay boyunca bu şekilde devam edilse daha iyi tabi 😋
GE__ Bsr230495 bana da gunluk haşlanmış yumurta, süt, yogurt, ceviz, badem, maden suyu tüket dedi. Bir de haftada birer gün et, tavuk, balık dedi ama ben malesef bulantılardan dolayı pek tüketemiyorum bunları
Selingrms Canım bulantın yoksa şanslısın herşeyi çok rahat yersin. Doktorum özellikle günlük 1 yumurta haftada 2 kere balık(benim midemi bulandırdığı için 1 kere anca yiyebildim semizotuda yiyebilirsin balık yiyemediğinde) özellikle süt ürünlerinden yoğurtu önerdi, ceviz çiğ badem, yeşil yapraklı yiyecekler, mevsiminde sebze ve meyve. Kırmızı eti sık yemesende olur demişti
Bsr230495 Selingrms banada karbonhidrat tan uzak dur protein ağırlıklı beslen dedi ama yumurta süt vs bişeyler demedi detaylı öğrenmek istiyorum neler iyi gelir diye açıkçası 😌
Bsr230495 Ayssssss teşekkür ederim öncelikle,,banada protein ağırlıklı beslen dedi karbonhidrat tan uzak dur dedi ama tam bilgi vermedi daha detaylı öğrensem iyi olur diye sormak istedim
Bsr230495 GE__ teşekkür ediyorum öncelikle,,ya ben ilk kez gittim 7 haftalık dedi ve aşırı yoğundu yoğunluktan görüşemedim hiç. Ceviz için sabahları yiyorum ama daha dikkatli olayım.
GE__ Bsr230495 cevizi bademi kahvaltıda ye dedi banada ama ben cok bulantim oldugu icin malesef yiyemiyorum insallah sizin bulantiniz olmaz her seyden yersiniz 😊😊
Selingrms Bende ilk zamanlar bulantılardan pek sağlıklı beslenemiyordum oda canımı sıkıyordu sonra 11. Haftada gittiğimde doktorum ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor dedi o zaman biraz rahatlamıştım çünkü çoğu anne ilk üç ay bulantılardan koku hassasiyetinden çokta iyi beslenemiyor buda anneyi üzüyo ama stres üzüntü bebek için daha kötü. Ama inşallah senin bulantın yoktur, bulantısı olmayan anneler çok şanslı☺️