Havvamurat Kızlar bana Öz Türkçe erkek bebek ismi önerir misiniz ilk oğlumun adı Mustafa bunla uyumlu da olabilir
Skarakas Havvamurat sende benim gibi takintilisin sanirim bende oz turkce isim aradim hep 😍🤗 göktuğ, metehan, teoman, efe isimlerini begeniyorum
Pelin55 Havvamurat oğlum oguz kaan kizim tuana beyza bu bebegim in ilk adi kesinlesti altay ikinci ismini ben bekirleyecem ama bulamıyorum beklim bnde burada☺️
Dilos1645 Skarakas ben de takıntılı olduğum için uzun arayışların ardından göktuğ koymaya karar verdim rabbim nasip ederse göktuğ koyacağım adını oğluşumun🙏🏻
annee27 Skarakas ben göktuğ koyucam insallah. Eger o olmasaydi göktürk yiğit buğrahan alptuğ koyardm galiba 🙈😊
gokdeniz33-65 Göktürk, Giray, Oğuzhan, Kaan, Atahan, Arda Han vb. Biz de Gökdeniz koyacağız inşallah son 20 gün artık 👋👋
nisemom Havvamurat ben de oz türkçe istiyorum erkek ismi bana da lazım bizim simdilik aklımıza gelenler ilber kutay aybars barlas çınar gökay
annee27 Dilos1645 cok gzl bir isim bizde insallah en basindan beri Göktuğ istiyoruz allah saglikla gelmelerini nasip etsin insallah 🙏😊