ElifNilMom Merhaba kızlar e bebekten alışveriş yaptınız mı ? Kargoların çok Geç geldiğini söylüyorlar sipariş verecektim kararsız kaldım ne kadar sürede elinize ulaştı siparişleriniz
Blge28 ElifNilMom beşik sipariş verdim hemen geldi. Ama diğer aldığım şeyler bir haftayı aşmıştı gelmesi
mlsmrtgl ElifNilMom sanırım yoğunluk şehirden şehre değişiyor . Büyük şehirlerde ki sokağa çıkma yasağı Kargo dağıtımını etkiliyor .
Fts2020 ElifNilMom ana kucagı siparişi vermiştim usp kargo o kadar kötü bir kargo ki ne ulaşabilyosnz ne başka bişi gec geldi bizimkide ama güzel cıktı ürünümüz
Dunyam28 Çok uzun sürmüyor bebek arabasi 2 gün içinde geldi yaptığım küçük alışverişler de en fazla bir hafta içinde geldi ,yine de gecikenler de vardır belki bana bu şekilde denk geldi ☘
Mrvee35 Fts2020 Ups Kargo sürekli sorun ulaşabileceğim bir numara kesinlikle yok sürekli hat düşüyor veya açan olmuyor onun dışında e bebek den alısverıs yapıyorum 1 hafta içinde eksiksiz geliyor İzmir de olmama rağmen
Gonulidil ElifNilMom bugün sabah sipariş verdim öğleden sonra ptt kargoya verilmiş bile. Üründen ürüne değişiyordur belki. Bi de ben bir ürün aldım . Cok ürün alınca tedarik süreci uzayabilir diye düşünüyorum
Denizkaplan ElifNilMom canm gecen hafta ayın 25inde sıparıs verdım 27 sınde kargoya verıldı 30unda yanı bugun elıme ulastı eksıksız
Fts2020 Mrvee35 evet e bebek için bişi diyemem ama kargo gercekten cok sorunlu ya sürekli meşgul yada acmıyorlar Allahtan ürnümüz güzel geldi bekledigimize deydi 🥰
_aysenur ElifNilMom Tüm kargolarda sıkıntı oluyor fabrika yada mağazalarda zaten kısıtlı çalışma vardı ayarla kargoya ver kargoda anca dağıtım yapıyor şehir ilçe falan da farkediyor ben manisadayım yasaklar var ilçede oturuyorum bugün kargo geldi mesela belli olmuyor biraz sabretmek lazım maaleaef ki
Yaseminnnnnnn ElifNilMom e bebek görüp göreceğin en hızlı yer ben herseyi mi ordan alıyorum hem kaliteli hem güvenilir hem hızlı bence kesinlikle duusn şimdiye kadar gün aşırı bütün kargolafim geldi hiç sknti da yaşamadım civilfen aldım almaz olsaydim 15 gün sürdü gelmesi sırf o yüzden almam bidaha ordan
Zlhb Yaseminnnnnnn kızzz 15 güne şükret pijama terlik aldım 4 haftada geldi şampuan aldım 25 günde geldi😂 kadına diyorum ki doğurcam yollayın benim terliklerimi kargo üstüne en son acil acil acil yazmışlar😂