ElifOncul Selamlar, 28 haftaligim, son iki uc gundur asiri derecede kaburgalarimda batma hissi hissediyorum :( nefes alamiyorum tam canimin acimasindan, yasayan var mi ne tavsiye edersiniz?
Ygmroglcn ElifOncul ah canımm 30. Haftada başlayıp 38+5 im şuan hala devam eden kaburga ağrısı malesef kendini rahatlatıcı pozisyonları bulman lazım ben uzanınca be sağa doğru eğilince rahatladım doktorum birazcık olucak yağmurcum demişti🙏🏻🙏🏻
Atlass ElifOncul bnde şuan 28+3 ama benim hamileliğimin en başından bu yana var sağ gögsümün altında ki kaburga batması inan bazen sabaha kadar evin içinde dolaştıgımı biliyorum ağrısından cocuk buyudükce daha cok batıyor 🥺
Dilos1645 ElifOncul 18.haftadan beri çekiyorum sende ben gibi erken cekmeye baslayanlardansın genelde 30 dan sonra başlar diyorlardı bende agrı demek istemiyorum resmen acı ki ben acıya dayanıklıyım bu nasıl biseyse dayanılcak gibi degil yatınca uyutmuyo doktorum magnezyum hapı verdi fayda etmedi sıcak havlu koydum fayda etmedi cekiyorum uyku haram kac aydır 😢içim dar oldugu için kaburgalarıma baskı yaptığını söyledi doktorum
My-Baby ElifOncul benim de sag kaburga agrim cok oldu 20li haftalardan sonra 31.-32. Haftadan sonra bebek dogum pozisyonunu alinca rahatladim ben. Bi de otururken belime yastik koyup yaslandigimda rahatliyordum, ama geceleri ne tarafa donsen agriyordu🤦♀️
Ygmroglcn ElifOncul amin kuzum sanada benim az kaldı allahım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Atlass ElifOncul kız kardeşiminde vardı bu durumu dogumdan sonra gecti üzgünüm ki dogum olana kadar gecmicek gibi 🥺
ElifOncul Dilos1645 ya evet agri olsa en fazla parol icersin gecer vs. Bu bildigin aci ve nefes aldirmiyor:(
ElifOncul My-Baby benim de kizim basi yukarda o yuzden bu kadar aci veriyor dogum pozisyonuna girerse inss Belki rahatlarim ☺️
Meteninannesi27- Canım benimde hamileliğimde en zorlandığım şeydi eşim her akşam bebek yağıyla masaj yapardı o şekilde rahatlardı şimdi 39. Haftadayım bebek aşağı inince kaburga batması da geçti