Zngn0435 Merhaba. Bugün 7 haftalık olduk biz çok şükür🙏 İki gün önce bebeğimizin kalp atışlarını da duyduk. Bundan sonra ne zaman kontrole gitmeliyim ? Deneyimli anneler ve anne adaylarımız cevaplarınızı bekliyorum.😊
Bsrlmnemr Zngn0435 ben 12. Haftada gitmiştim ama sen doktoruna sorsana ne zaman geleyim diye o daha iyi bilir
UrasEgeninannesi Zngn0435 genelde 1 ay sonra çağırıyorlar canım bir sorun olmadığı takdirde 😊 11.haftanda gidebilirsin ikili test için ön görüşme olur hem
esraaarslan Evet 11 haftanı doldurduktan sonra gidebilirsin ☺️ 2’li tarama testi için vakit gelmiş olacak hem de ☺️
prensmusta Bende 6+4 de gitmiştim,15gün sonra tekrar çağırmıştı,15gün bile uzun geldi bana,onu hep görmek ,iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorsun çünkü 😍
Busimss Zngn0435 ben öğrendiğim günden beri hep 2 haftada bir gittim hala öyle gidiyorum 33+1 haftalığım ☺️🧿
Dilos1645 Zngn0435 düşük tehliken yoksa ayda bir kontrole gidiyorsun ben ilk iki ay 2 haftada bir gitmiştim
Selinbugra Zngn0435 bi ayda bi çağırıyolar genelde bende 7.haftamda gittim haftaya 12. Haftamda gitcem inşllah
1989-- Zngn0435 12 de gidin bence hem ikili tarama testi yapilir kalp atislari duyulduktan sonra ikili tarama testi önemli
Zsnbr Zngn0435 7. Haftamda gittim kalp atışını duydum bna 3 hafta snra gel dedi canm Suan 8. Haftadayım 10. Haftada gidecem