Serklaj sonrası kasılmalarım devam ettiği için doktorum hastanede bir süre daha gözetim altında yatmamı önermişti ancak özel hastane gecesi 800 tl olunca kanuniye geçelim yatış verirlerse orda yatarım diye düşünmüştük,hemşire bir arkadaşımız vasıtasıyla kanunide sözde perinatolog bir doktor beni alttan muayene etti ki kendi doktorum dahi çok riskli olduğu için alttan muayene etmiyordu,hem de bu demirden canını acıtarak bir alet takıyolar ya onunla😡o an bana suyumun geldiğini yapıcak bişey olmadığını,dikişi alıcaklarını ve arkasından da bebeği düşürüceklerini söylediler inanın dünya başıma yıkıldı çünkü daha önce de 16 haftalık bebeğimi suyum geldiği için kaybetmiştim ama bu defa aktif gelen bir su ya da ıslaklık yoktu.her neyse kabul etmedim alınmasını dikişlerin o zaman sizden imza alıcaz ölüm dahil her türlü riski kabul ettiğinize dair zaten bebeğin kurtulma şansı 1000 de 1 dediler ona rağmen ağlayarak o imzayı attım o kadar kararlıydılar ki suyumun geldiği konusunda eşim bile bana kızdı kağıdı imzaladığım için ancak çok üzüldüğümü görünce ağlayarak bir karar aldık ve imzaladık.o günden itibaren tam 8 gün o hastanede yattım gram suyum gelmedi ama kasılmalarım devam etti ve her yardım istediğimde kasılmalarım için sizin suyunuz gelmişti biz sizi bebek için değil sizi müşahade altında tutmak için yatırıyoruz diyerek hiçbir şey yapmadılar.İnanın psikolojimi hatırlamak bile istemiyorum sabahlara kadar duyduğum sancı çeken kadıncağızların seslerimi dersiniz,hasta yakınlarını doktorların yerli yersiz azarlamaları mı ve orda yatan hastaların anlattıkları mı...sonuç olarak 15. Haftamdaydım orada yatarken şu an 27. Haftamdayım şükürler olsun.şimdi sorarım sizlere ya o doktorlara uyup dikişleri ve bebeğimi aldırsaydım?siz kararınızı verin nasıl bir hastane olduğuna dair...