hande1234 Kızlar madecassol kremi bilen var mı? Bu kremi cilt lekeleri için kullanmak bebeğe herhangi bir zarar verir mi ? Bu konuda bilgisi olan varsa bekliyorum 💃🏼
dilarabasegmez hande1234 Bana doktorum verdi gebelikte kollarım, bacaklarım, kalçam ve göbeğime kullanmam için. Sende kullanabilirsin, bir sakıncası olacağını sanmıyorum :)
H-15 hande1234 ben de kullanıyordum canım hamileliğin başında kullanma demişti doktorum 10. Haftayı bekleyelim demişti. Ben de uzuun bi süre kullanmadım bugün kontrolüm vardı tekrar sordum kullanabilirsin dedi ☺️ 30. Haftadayım bu arada
CananAkdag hande1234 Madacasol hücre yenileyici canım kullanan hamile arkadaşlarım vardı ama ben kullanmadım doktorum vermedi yani istersen doktoruna bir sor genede
hande1234 dilarabasegmez içinde herhangi zararlı bir kimyasal olmadığını biliyorum ama yine de insanın içi rahat etmiyor , cevabın için teşekkürler ☺️
dilarabasegmez hande1234 Rica ederim :) Hatta her gün düzenli kullanımda topuk çatlaklarını bile geçiriyor tavsiye ederim 👍🏻
H-15 hande1234 bence de canım her gebelik farklıdır doktoruna danışmalısın en doğru bilgiyi o verecektir 😊💐
Zlm4141 hande1234 bende sordum doktoruma bana kullabilirsin demişti çok harika bir krem cilt yenileyici özelliğe sahip
Tgcy hande1234 ben sürekli kullanıyorum canım banada sağlık ocagındaki doktorum verdi ellerim kuruyor çatlıyor diye