Esmaaa34 Kızlar adetim 3 gün gecikti sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı akşama doğru erken gebelik testi. Yaptım çıkmadı sizce hamılemıyım anlamadım ben
Zlhb Esmaaa34 valla en iyisi kan ver burda hamilesin veya değilsin diyemeyiz doktorlar bile bebek görmeden hamilesin demiyor çünkü Allah gönlüne göre versin inşallah ☺️
Denizler Esmaaa34 hayırlısı olsun bence hamilesin ama istersen pazartesi kan testi yap daha iyi olur 🥰🥰
musti28 Esmaaa34 keşke erken gebelik testi değilde normal klasik test ten bi kaç tane daha yapsaydın genelde silik çıkınca pozitif oluyor
mlsmrtgl Esmaaa34 erken gebelik testinde çıkmaması garip olmuş biraz . Bence kan verin en kesin sonuç o .
Glay1995 Esmaaa34 erken gebelik testlerinde yanlış çıkma ihtimali var kuzum bende yaptım erken gebelik testinde çıkmadı ama 3 gün sonra normal test yaptım meğer hamileymişim.
Tugce1803 Esmaaa34 yani ya normal gebelik testi bozuk ama sen silik olarak algıladın ya da başka birşey oldu. Normal gebelikte çıkıp erken gebelikte çıkmaması garip. En iyisi kan testi yaptır