Prensimmm33 Ben 13 haftaligim bazen kasıklarımda kalp atışı gibi tuhaf bı atış oluyor fikri olan varmi
Kmslmsl Prensimmm33 benim ikinci gebeligim 9 haftadan beri bi seyirme hissediyorum suan 14. Haftadayim arada bi kipirtilar hissediyorum 😍
Kiwi12 Prensimmm33 18+4te hissettim tamamen bende canım evet o şekilde biseyler bende hissediyordum ama her kez o bebek deildir sana öyle geliyordur demisti
Prensimmm33 Kmslmsl benim ilk gebeliğim ama dediğiniz gibi bazenseyrime hissediyorum bazende kalp atışı gibi iki üç kere birşey attığını hissediyorm
Prensimmm33 Kiwi12 anladım bende kalp atışı gibi oluyor bazende seyrime oluyor geçenlerde üç dort kere üst üste sanki kalp atar gibi hissettim tam karnımın ortalarında
Senabembeyazgok Prensimmm33 evet ben de 12.haftadan beri hissediyorum su dalgalanmaları gibi kıpırtılar şu an 16. Haftadayım arada bir oluyor bebekten mi değil mi anlayamıyorum 😕
Elifnuur Prensimmm33 bende 10 haftada içimde pit pit hissettim sizin gibi kalp atışı zannettim ama kalk atışını ancak bizim hissetmemiz 20. Haftayı buluyo ama ilk hareketini 10. Haftada ilk tekmesini 19. Haftada hissettim canimm