haticeeeyy Mide bulantisi goguslerde hassasiyet falan onceden vardi ama bu hafta hic bisey hissetmiyorum normalmidir sizce?
sympapatya haticeeeyy belirtiler bı kayboluyor bı başlıyor sizinde normaldir diye düşünüyorum 😊benim 11inci haftadan sonra başlamıştı belirtilerim o zamana kadar hiç yoktu. şuan 21 haftalık hamileyim göğüs hassasiyetim falan kalmadı 😊
Neslihankk haticeeeyy Gayet normal 🤗 11+6 haftalığim ne bulandı ne kusma hic bisey yok hafif göğüslerim agiriyo dokununca o kadar muayeneden muayeneye hamile olduğumu hissediyorum 🤣
haticeeeyy hhb53 bende ilk zamnlar vardi bulanti falan ama simdi birden belirtiler kaybolunca insan korkuyo iste. Midem bulansa bi dert bulanmasa bi dert valla bu gidisle stersten hasta olucam.
hhb53 haticeeeyy dua et gelmesin canım 15. Haftada kurtuldum şükrediyorum. Ama yemene içmene dikkat et çok hamur işi tarzı tuketme mide bulantııs geçince iştah acılıyor 🙈
haticeeeyy sympapatya boyle yorumlari okuyunca rahatliyorum. Rabbim bebislerimizi saglikli bi sekilde kucamiza almayi nasip etsin 😊
haticeeeyy Neslihankk benim ilk haftalar vardi bulanti falan cogu belirti ama bu hafta daha rahatim. Ilk gebelik olunca endiseleniyorum gergun doktora gidesim geliyo biran onca dogsaydi bende bebegimde rahatliycaktik🤰
haticeeeyy Yasemintnc benimde hayirlisiyla 26 Aralik insallah. Ayni zamana denk geliyomusuz. Benim son adet tarihim 21 mart. 🤰
Hatice_12_5 haticeeeyy normal canım üçüncü ve dördüncü aydan itibaren daha çok hissedeceksin kasık ağrıları özellikle çok oluyo