Billge İyi geceler kızlar Bugün bir komşuyla karşılaştım alıveriş yaparken Maşallah karnınıkmış vs derken cinsiyetini sordu kız dedim Tuttu " yok efendim olsun üzülme , Allah erkekte verir vs vs ." Bende kızımız olsun istiyorduk zaten sende bir kadınsın kız çocuğunda ne varmış ki ben bilmiyorum söylede bileyim dedim Yok yanlış anladın falan eveledi geveledi Bu nasıl bir cahillik bu vakitte anlamıyorum Çocuk sağlıklı diye dua edilmes gereken yerde çoğu insan cinsiyet beğenmiyor Allah akıl fikir versin diyorum ama bir kadından bunları duymak yazık ne bileyim Kendini değerli bile görmüyor demek ki kadın olduğu için Eşim bile hala yaşıyor mu böyle cahiller dedi 😐😒
Halimearslan556161 Billge yaşıyorlar ve hala ürüyorlar .. yapacak birşey yok mesela benimde bir oğlum var kısmetse bir oğlum daha olacak yaşlı teyze sorunca oğlum olacak deyince bir tane kız lazım diyor akla bakar msn kız erkek farketmez hayırlısı sağlıklısı olması önemli
MeryemFatih Billge ay canım ben eşimin tarafında bi prtama girdiğimde cinsiyeti soruyolardı kız diyince he iyi olsun olsun diyolar sanki ben erkek istiyodum da olmamış gibi sanki herkes erkek doğurmak zorundaymış gibi daha bu akşam anlatıyodum eşime valla artık gülüyorum çok salakça geliyor takmayın sizde
NeslihanPiaAbac Billge ne yazık ki hala bu baskılarla yaşayan ,hurafelerin empoze edildiği insanlar çok.Erkek çocuk babanın soyunu yürüttüğü için kıymetlidir,oğlu olmayan kadın yarımdır. Toplum geriye doğru gidiyor...
Rmyskrkus Billge benim ikincide oğlan mis olsun kısmet keşke kız olsaydı neyse 3. Kız olur inşallah dedi cildirdim dedim ne 3 ü senmi karar veriyorsun kaç bebek doguracagima
denizz1009 İnsanları memnun edemezsin asla. Benim çevremdekiler de oğlum olacak dediğimde olsun bi daha ki kız olur modundalar.
Billge denizz1009 cahil cühela insan modelleri Yıl olmuş kaç hala kadın ezik ve eksik etek bunlrın gözünde . Yazık ki bunu diyen önce kadın sonra anne
Billge Halimearslan556161 Kaldı ki cinsiyet takıntımız yok Eşim hep kızım olsun derdi ilk önce Ama kadın olsun üzülme diyor Çünkü bu cahillerce kadın eksik geri planda kalan bireylerden Hatta birey bile değil
Littlemisssunshine 80 lerin ortalarında teyze olan modellerden herhalde🙂) benim de bakıcım o dönemler öyle dermiş anneme. Ersiz ev olmaz diye diye anneciğime doğur erkek olsun bir tane diye öğüt verirmiş. Tabii ki annem dinlememiş. Hala o kafada olanlar var hehe de geç boşver.