Ftmergn ilseng canım merhaba bende 10 un üzerinde öğrenmiştim sonra adet oldum ve kimyasal gebelik oldu dediler ve teyzem hemşire kimyasal gebelik olduğu için kaset testler bir aya kadar pozitif çıkar demişti
ilseng Tugce6374 yaaaa 😍😍 benimde 219 cıktı😍 💃🏼 💃🏼 maşallah 💕🧿 alttan da muayene oldum ama kese gözükmedi
Mamyr Tugce6374 2.30 muydu ilk kanınız bendede 2.30 cıktı yükselir inşallah benimde ya cuma günü adet olmazsam doktora gitsemmi acaba
Mamyr Happybsrn adetim biraz duzensiz ya gec oldugum zamanlarda oluyo canm carsamba test yapacam cikarsa kan veririm dedim cikmassa da beklerim birazdaha
ilseng Kızlar bugün kan verdim sonuç 3.60 tan 6 günde 219 a cıkmıs doktor hamilesin dedi😍💕🧿🧿🧿 ama keseyi göremedik daha küçük sanırım inşallah onu görmekte nasip olur. Hepinize bol bol dua edicem ♥️♥️ 5+1 mişiz şuan
Tugce6374 Mamyr evet ama benim normalde hep 0.100 falan çıkıyodu bu sefer 2.30 çıktı pazartesi günüde 101 çıktı inşallah seninde vardır biraz bekle ve kendini olabildiğince korumaya çalış