Herkesin hikayesini okurdum sıra bize gelmişte geçiyormuş bile..
3 yıl arayarak hamile kaldığım kızımda baya sorunlu bir hamilelik geçirdim. 2 .5 ay ultrasonda kesenin içersinde görünmedi çok korkuttular bizi dış gebelik kimyasal gebelik diye ama meleğim bizi şaşırttı ve 2.5 ay sonunda gördük :) ilerleyen zamanlarda grip olduğumu zannettim 5. Ayında domuz gribiymiş meğer 1 hafta hastanede yatarak ağır tedaviler 40 derece ateşe rağmen kuzum bırakmadı beni:) tabi bu arada dehşet mide bulantıları 5. Aya kadar hep sürdü ayrıca guatrımda vardı . Corona yüzünden doktoruma gidemez oldum özele gitmeyi tercih ettim hiç bir sıkıntı yok diyerek ( de bulunduğum şehrin en reklamlı prestijli doktoru ) 35. Haftadan beri çocugumda gerileme olduğunu şans eseri özel hastanede fiyat öğrenmek için gittiğim doktor sayesinde öğrendim. Normalde 38 haftalık olması gereken bebeğim plesanta yaşlanmasından dolayı 35. Haftada kalmış ve hiç kilo alamamıştı doktorda fazla bekletmek istemeyerek apar topar sezeryana alındım. Spinal anestezi istedim hiç korkulacak bişey yok hatta dünyanın en güzel mucizesinede tanık oluyorsunuz sezeryan olmak isteyenler bir daha düşünün derim:) ben meleğimi gördüğümde dünyalar benim olmuştu tabi diğer bebekler gibi toplu bir bebek değildi ama 2670 gr doğan minik prensesim çok cabbar bir bebek çıktı ☺️ Annesinide hiç üzmedi şuan eve çıkmanın vermiş olduğu rahatlıkla yazabiliyorum agrılarım var hatta yürüyemiyo olabilirim ama evladım sağ Salim yanımda o zaman unutuyorum herşeyi rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenleri yollarda aratmasın olanı da oyalamasın 🙏🏻 Sağlıcakla kalın ☺️❤️