Efuli Merhabalar catlatma ignesinin 9. Günündeyim cok merak ettigimden dolayı gebelik testi yaptım ve cok silik cizgiyle karşılaşdım kafam cok cok karıştı ne yapıcam bilmiyorum bilgisi olan yazarsa cok sevinirim )
Meryeemmm Efuli meraba bende daha önce çatlatma iğnesi oldum yanlış hatırlamıyorsam 14 günden önceki yapılan testler doğru sonuç vermiyor iğnenin etkisinden pozitif çıkıyor
HilalG Efuli iğnenin etkisi geçtiğinde Tekrar deneyin Daha doğru bir sonuç alırsınız Çünkü 14 gün etkisi sürüyormuş 16 ncı gün öğrendim ben😊
Anneolmayahasret Efuli suan ignenin etkisinden dolayi cizgi var canm🥰ignenn etkisi 12 gunde gidiyo vucuttan sen garanti olsun 14.gunu yap testi
rezhan Efuli 14 gun gevsin eger varsa ciar 9indaha erken iginenin etkisi oabailir cunku bu igne bhcg hormonu icerir
Efuli Anneolmayahasret merhaba dayanamadım ve kan testi yaptırdım kanda <5.00 cıktı sonradan yükselirmi acabaa
Anneolmayahasret Efuli canm bes ustu gebe sayiliyo. Sen yinede kendi gunundede lan ver ins. Artis olur
Efuli rezhan bugün 11. Günü bta hcg verdim <5.00 cıktı cok üzüldüm neden böyle cıktı yükselirmi acaba