Melikeemre GurbetAnnesi. Kanz da dikkat bebek vardaki bebek arabaları cok guzel biz ilk bebek arabamizi aldik puseti hem araba koltugu oluyo bebek arabası da anna kucagı oluyo kulanisli yani oneririm 😊
Aslihan26 GurbetAnnesi ben joi nın litetrax 4 aldım tek yönlü puset içine yerleştiriyor. Ne istediğinize bağlı bana hafif katlanması kolay bişey lazımdı asansör yok çünkü bende bunu tercih ettim kumaşı falan çok kaliteli, sürüm çok rahat çok güzel beğendim şahsen. Indirimde 800 tl ye almıştim
Bayburs Mrb ☺Mamas papas çok kullanışlı tek hamlede kapanıyor kraft da güzel ama kapatırken koltuklarını çıkarmak zorundasın. Kullanan arkadaşlarım çok memnun bende mamas papas aldım e bebekte var.
DuruSuedaAca Bayburs güzel günlerde kullanın ☺bende mamas papas alıcam hangi model aldınız ben ocarroyu beğendim
Sakine Bayburs merhabalar,acaba mamas papasın hangi modelini kaç liraya aldınız?ben de almak istiyorum ama hiç görmedim mamas papası,sadece internet yorumlarından iyi olduğunu düşünüyorum.armallia city2 almak istiyorum ben de..
seda1703 DuruSuedaAca nisan başında mothercare da kampanya vardı mamas papas ta ocarro modelini aldık araba koltuğu ve takma aparatı ile 3300 tl ye geldi ve ayrıca 1000 tl hediye çeki vardı belki uzatmışlardır kampanyayı
momss_ DuruSuedaAca ben mamas papas ocorro modelini aldım kullanışı ve özellikle tek hamlede kolayca kapanması muhteşem ayrıca genişliği de bir o kadar güzel
BsraKavazYedek Casual cadillac’in air trona modelini aldim, goren hayran, surekli markasini soruyorlar. Hafif bir araba degil ama.
mmerccan BsraKavazYedek ne kadara aldınız. bende yaklaşık iki aydır araba bakıyorum bi yerde yemek yerken yan masadaki birinde gördüm gerçekten çok güzel araba ondan almaya karar verdim. Kullanışı açılıp kapanması nasıl peki. Bide çocuğunuz içinde rahat edebiliyor mu
Okyanuss Aslihan26 ben de bu arabayı çok beğendim katlanması falan pratik duruyor kullandınız mı memnun musunuz benim evimde de asansör yok 4. Kat üstelik daha hafif bir şey mi baksam diyorum
Aslihan26 Okyanuss daha kullanamadım 3 ay sonra inş. Ama sürüş falan çok rahat katlanması kolay.bana o kullanışlı geldi. Daha hafifleri de sanki hemennzarar görür gibi geldi bana
Bayburs Sakine Merhaba! Mamas papas armadillo flip XT 2.700 aldım tavsiye ediyorum en kullanışlı özelliği tek hamlede açıp kapanması. Farklı modelerinde aynı şekilde tek hamlede açıp kapanıo e bebekte var mutlaka bi görün derim.☺☺
Edatalha Nede olsa ilerde bastona ihtiyac duyulduğu için ve travel sistemler cok büyk kaba olduğu için kraft cabin düşünüyorum
YagizAsyaMom Edatalha o arabaya bende çok baktım ama kullanan akrabam var ve bebeği kendisine doğru çevirdiğinde yani yönünü adım atarken tekerleklerin ayakkabım çarpıyor diyoe sürekli yani çift yönlü kullanamıyor muş maalesef bilginiz olsun