Ponciginannesi_ Kızlar bi post oluşturmuştum eşimle huzursuzuz diye. İkimizde iyi hissetmiyoruz kendimizi. Psikolojimiz bitmiş durumda. Eşim biraz deniz kenarına falan çıkalım yürüyelim iyi gelir belki diyor. Ama işte hem son haftalarım hemde virüs falan sıkıntı olur mu acaba bilemedim.
Ozdmrkbraa Ponciginannesi_ valla kuzum bende çok tedirgin olmama rağmen maskemi takıp 1 saat yürüyorum
Eylul00 Ponciginannesi_ 21 haftalığım ben de ama sabah erken saatlerde ya da eşimle akşamlsrı 8-9 gibi çıkıcam yürümeye evde hareketsiz kaldık. Doğumun kolaylığı için hareket şart diye düşünüyorum. Çok kalabalık olmayan yerlerde yürünebilir bence.
nimet_52 Ponciginannesi_ canım ortalık sakin oldugu saatlerde cıkıyorum 1 saat eşimle Bi hava alıp gelıyorum
Ponciginannesi_ Ozdmrkbraa bize herşey uzak. Oturduğumuz yerde gezecek hiç düzgün birşey yok. Artık boğulduğumu hissediyorum. Özgür zamanlarımıza geri dönelim inşallah
Ponciginannesi_ Eylul00 tek hareket etme şeklim annemlere kayınvalidemlere gitmek. Toplasan 3 5 kere kayınvalidemlerin orada dolaşmışımdır. Ve benim son haftalarım doğumum zor oalcak diye korkuyorum
addie487 Bende yürüyüşe çıkmaya çalışıorum elimden geldikçe. En azından sizde akşam tenha saatlerde yürüyebilirsiniz gerçekten sürekli evde durmak psikolojikmen de iyi gelmiyor
Ponciginannesi_ addie487 o kadar oturmaya alışmılımki bi yarim saat yürüsem belime ağrı giriyor nefes nefese kalıyorum resmen
Ozdmrkbraa Ponciginannesi_ inşallah hepimizin duası bu. Biz Niğde’de deyiz burda çok yürümek için imkan yok açıkçası ben mahalle turu atıyorum 🤭
Eylul00 Ponciginannesi_ olsun olumsuz düşünme doktoruna danış tabi son haftalarındaysan mutlaka yönlendirir bir şeyler için
addie487 Ponciginannesi_ bende öyleydim bacaklarım titriyordu hatta. Alıştırdım kendimi yavaş yavaş yoksa doğumu nasıl yapacağım diye 😁 hatta diyorum ki yalancı sancılarım geldikçe yürüyüş yapmaya çalışayım da doğum olacağı güne alıştırma olsun 😁
Pnr-omr Canım bende 19 haftalığım bende maske mi takıp akşamları eşimle 10 11 gibi yürüyorum o kadar kişi de olmuyor rahat oluyor
Nuriiiiii Canım içini rahat tut önce maskeni tak tenha olan saatlerde esinle çıkıp yürüyebilirsin, Rabbim korusun hepimizi. Hayat artık normalleşecek bu duruma alısmalıyız artık yoksa psikolojikmen kafayı yerix herhalde
Jaticekubra2014 Kapalı ortamlar degil de tenha ve açık park fbi yerlere gidiyorum bende cunki artk yuruyemiyorm şiştim o kadar
Deletedmom262 Ponciginannesi_ maskemi takip market falan her yere gidiyorum. Tabi uzun kalmiyorum. Esimlede kisa yürüyüşler yapiyoruz. Tam karantina sureci yasamadim hic
Nuriiiiii Deletedmom262 valla canm en iyisini yapıyorsun bana göre hiç olmazsa pskolojşkmen daha iyi hisseder insan kendini
Dilos1645 Ponciginannesi_ evimin bulındugu muhit sakin böyle yazlık yer gibi geniş sokak araları olan bahçeli evlerin olduğu işlek dükkanların olduğu caddeye de uzak oldugu için maskemi takıp günde iki kere yürüyüşe cıkıyorum..hatta gecen gün annemle babam bile benim mahalleme geldi yürüyüş için onların orda park bahçe yok cadde de çok kalabalık sakin bi yer bulursan yürüyüşünü ihmal etme maskeni tak çık
Tatlisannedilekk Ponciginannesi_ 3-4kez dışarı çıktım o da kontrole gitmek için, korkuma hep evdeyim 2buçuk aydır annemleri bile görmüyorum zaten haftasonları sokağa çıkma yasağı oluyor
_mucizem_ Ponciginannesi_ ben almanyadayım canım biz eşimle her hafta nehir kenarına gidip yürüyüş yapıyoruz sandalyelerimiz var onları açıp oturmayı planlıyoruz yarın çay kahve yapıp.