SelcanSerkanKuzey Kızlar merhaba en çok kilo son ayda alınıyor diyorlar sizce ne kadar doğru kaç kilo aldınız siz son ayda
Gldn7 SelcanSerkanKuzey 25+3 haftalık oldum 10 kg aldım 😍 sona dogru gidiyoruz bakalım kaç kg daha alırım
35ebru 30 haftada 12 kilo aldım 😁gazam mübarek olsun ,dikkat etmeme rağmen alıyorum , vitamin ve kan ilacı kilo yapar diye onları da bıraktım ama insan 3 haftada 2 kilo alır mi ya 😭son ayda psikolojim bozulur ozaman
mysweetbaby 35ebru kan ilacını bırakmayın bence :( o çok önemli.hgb değeriniz ve ferritininiz kaç tabi bilmiyorumda.bir ara ben bıraktım anında düştü değerlerim
35ebru HnY yapar iştah açıyor vitamin ilacı 🙄ebe söylemişti…Hele beslenmeye karbonhidrata dikkat edilmezse
Merve_fatih SelcanSerkanKuzey bilmiyorum ama benim kilo alımım durdu sanırım hep aynı kilodayım. 38 haftaligim
Glzr28 31+4 deyiz bu haftaya kadar toplam 5 kilo aldım son haftalarda artar mı bilmiyorum ama aşırı bi halsızlık var ayaklarımda ödem oluştu
SelcanSerkanKuzey Glzr28 çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde alırız bebeğimizi kucağımıza inşallah 🙏🏻
HnY 35ebru iştahı belki açıyordur ama dikkat edilecek. Ben 8 aylik hamileyim 9 a giriyorum hatta 22 aydır vitamin kullaniyorum 16 ay folik asit içtim 6 aydır falan da iste vitamin ve kilo almadım. Insanlar genelde ilaça suç atıyor ama hiç-bir ilaç kilo aldırmaz yersen alırsın
Percem SelcanSerkanKuzey ben 37. Haftamdayım şimdiye kadar 9 kilo aldım son bir kaç haftada alır mıyım bilmiyorum tabi 🤷🏼♀️
_9297_ SelcanSerkanKuzey p.tesi günü 35 haftalık olucaz 9 10 kilo arasında aldım şuan bende son haftalarında doğru aldım hep bunu yoksa hiç kilo almiyordum
Gunes55 SelcanSerkanKuzey valla ben 24 28 arasi 1 ayda 5 kilo aldim nasil oldu anlayamadan. Bunyesel bence 38 olucam son 1 ayda 5 kilo almamisimdir mesela ama duzenli olarak yuruyorum en az 1 saat onun etkisi var bence. Yoksa yeme durumuna bakarsan su 1 ayda 10 kilo alacak kadar istahim acildi