Happykariner Adetime 11 gün var kızlar . Şubat 12 de kürtaj olmuştum. O günden beri istiyoruz ama olmuyor bir türlü . Siz bu ay neler yaptınız ? Ovülasyon testi veya başka bişey denediniz mi ? Haziran’a umudunuz var mı ??
UrasEgeninannesi Happykariner BÖyle düşünme daha çok yeni kürtaj olmuşsun. Bende kürtajdan 6 ay sonra tam ümidimi kaybetmeye başlamışken hamile olduğumu öğrendim. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. Stres yapma hiç olmaz dediğin anda açılır bütün kapılar. Biraz oluruna bırakmak gerek sadece 💙🤲🏻
Hosgeldinbebek Happykariner geçmiş olsun canım ben de 30 martta kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle. Yarın normalde adet olmam lazım ama hiç bi belirti yok, bekliyorum nasip.
Mehtapakgl Happykariner hiç hamilelik yaşamadım canım. Mayısta hiç bişi yapmadım eşim yoktu 1 ay. Haziranda da evde değil. Ama ben promotil women söyledim 3 ay kullanacağım. Pko var. Belki kendiliğinden olur diye ümitleniyorum 😅
Aysegulahmet Happykariner ben kürtaj olmadım ama düşük yapmıştım doktorum 6 ay hamile kalma bebeğin içinde senin içşnde tehlikeli tekrar düşük yapabilirsin demiştin düşükten tam 1 sene sonra ümüdimi kaybetmiştim ki hamile olduğumu öğrendim 🤣🤣 hiç üzülmeyin olmuyo diye daha vücudunuz ve rahminiz kendini toparlamamıştır hiç üzmeyin kendinizi vücudunuz ve rahminiz kendini hazır hissettiğinde hamile kalırsınız ☺️☺️
Tgcycl Happykariner ovulasyona başladım testere dişli aslan pençesi içiyorum bir de soğan kürü yapmaya çalışıyorum ha bide Meryem süresi okuyorum
Ecmelbeyza Tgcycl o çayı ben de içtim yumurtlamamı gününe getirdi 🙇🏻♀️Hemen etki göstereceğini sanmıyordum ama şifa Allah’tan
Tgcycl Ecmelbeyza valla benim de erkene cekicek gibi çünkü 11. Günde 2 tane 15mm yumurtam oluşmuş doktor çok iyi dedi
Happykariner Gizemnaz_ sizin postlarınızı hep görüyorum her ay mı deniyorsunuz soğan kürü ? İlk ayınız mı ?
Gizemnaz_ Ecmelbeyza cnm bendede hicbir belirti yok ya😩 esimin dogum gunu var 17snde supriz yapmak nasip olur insallah daha erken belirti icin umarimmm hamile kalmisizdir
Tgcycl Ecmelbeyza biri daha kaliteli gibi dedi işte pazartesi tekrar çağırdı ne kadar büyümüş diye Rabbim hayırlısını versin