SHayriye 21 haftalik hamileyim ve 2 gundur geceleri turuncu renk idrarim oluyor korkuyorum yasayan anneler var mi kizlar ?
Aydaozk SHayriye demir ilacı yada kan ilacı kullanıyor musun canım. Eğer onları kullanıyorsan onlar da etki yapıyor ama arkadaşların dediği gibi su içmek de çok önemli
Melisaaa SHayriye Ben gebe olmadan önce çok içerdim fakat suan önceki kadar çok olmasa da içiyorum. Bir gün cok için eğer değişmezse doktorunuza danışın
Domatesimm SHayriye enfeksiyonu da en iyi bol su atar canm su iç. Doktora gidince idrar testi de yaptırırsın
SHayriye Melisaaa insallah bu yuzdendir inan aglama noktasina geldim turlu turlu seyler geliyor insanin aklina
Melisaaa SHayriye Yok canım içini ferah tut benim deöyle oluyor hatta çoğu zaman baya koyu kırmızı oluyor sabahları kalktım mi gene de rahatlamak istiyorsan doktoruna sor
Minedag SHayriye çok fazla bekletince ve çok su içmeyince öyle oluyo cnm enfeksiyon belirtisi en iyi akıntıda ve kaşıntıda belli olur
NaimeYilmaz Susuzluktandır. Zaten enfeksıyonun baslıca sebeplerınden biride susuzluktur gebelıkte cok onemlı o yuzden
SHayriye Bugun biraz daha dikkat ettim su tuketmeye ve duzeldi allaha sukur bol bol su icmek lazim ne kdr zorlansakta .
rsatlgn SHayriye doktorlar günde 3 litre su içmemizi öneriyor endişelenmeyin su tüketiminizi fazlalaştırdığınızda geçer inşAllah 🙂 1 günde anlaşılmaz vücut ihtiyacını da alır gerisi idrara atılır o yüzden 2 3 güne fazla tüketimde normale dönecektir