Ozdmrkbraa Kuzular 9+3 teyiz çok şükür ya normalde araştırıp bakıyorum sağlıklı beslenmelere ama sürekli acıkıyorum kuruyemişte meyvede yiyip süt içiyorum ama sanki bebeğim için iyi beselenemiyorum gibi geliyor ben mi çok takıntılandım bilmiyorum 🤦🏻♀️
UrasEgeninannesi Ozdmrkbraa şu an bebeğin senin yediklerinden ziyade senin kanından besleniyor canım. Bebekler ilk 3 ay anne kanından beslenerek büyür. Sonrasında yediklerin daha çok önem kazanır. O yüzden tasalanma rahatla :)
Ozdmrkbraa UrasEgeninannesi gerçekten mi ben sadece ilk 5 hafta öyle zannediyordum tamam o zaman biraz olsun rahatladım şimdi😌 sadece sürekli açılmama nasıl çözüm bulacam az ama sık yiyorum sanki aniden şekerim düşmüş gibi elim ayağım titriyor 2 saatte 🙄
mermaid-nm Ozdmrkbraa ben de ilk dönemde sizin gibiydim canınızın çektiğini yiyin bence vücut bir şeye ihtiyaç duyuyor ki istiyor. Ama daha iyi beslemeliyim diye çok yemeyin sonrası zor olabilir kilo açısından her istediğinizden az az tüketin. Ve 2lt su için bazen su içmekten yemeğe yer az kalıyor😁
Ozdmrkbraa mermaid-nm suyu çok içiyorum da sizde de oluyor mu bilmiyorum sürekli tuvaletim geliyor 🙈normalde günde 1bardak suyu sor içerdim doktor bunu ilaç içmek gibi zorunlu gör ve iç suyu dedi bende içmeye başladım işte 🤷🏻♀️
mermaid-nm Ozdmrkbraa evet ben iş yerinde mekik dokurdum tuvalet ve masam arasında şimdi daha rahatım az kaldı siz de rahatlarsınız baskı azalacak