Alinmavi Berrin Tinaztepe sgk lilara normal de sezeryan da 4000 tl. Icinde oda susleme, dogum fotografcisi, bebek hastane cikisi seti, lohusa serbeti ikrami var. Ben dogum yaptim memnun kaldim tavsiye ederim.
Burcuckc Mucizem09 eminmisinz özel sigortalmsn 2ay önce görüştüm 9000 tl den bahsettiler sadece doğumumu orda yapcaksın
Mucizem09 Burcuckc Evet eminim hayır özel sigortam yok 1 ay önce görüştüm bende doğumum orda olucak nasipse bana bu şekilde fiyat söylendi. Suit oda istenirse 4500₺ + 700₺ymiş Normal oda fiyatı 4500₺ dedi hem benim doktorum dışarıdan bide üstüne dış doktora vericem
Mucizem09 Burcuckc acaba siz kentin doktoruna mı doğum yaptırıcaksınız benim dış doktor olduğu için mi fiyatı böyle verdiler anlamadım bize 4500₺ dediler çünkü
Burcuckc Mucizem09 aynen ben muayenelerimide kentte oluyorum sanırım oyuzden öyle ama saçma olmuş bence arada bir doğum parası fark var ve ikiside aynı şey netice aynı işlemler oluyor ayrıca kendi hastanesinde muayene olanları soyuyolar resmen 😳
Ssulee Berrin doktorum ozel ama anlasmali oldugu hastane cinarli ve 3.000 dogum ucreti. Ama cinarlida dogum yapan bazi hamileler duydum fiyati daha farkliydi. Sanirim doktoruna gore parasi