Nuriiiiii Özellikle sabahları kalktıgınızda diş eti kanamalarınız oluyor mu? Fırcaladıkca daha çok kanıyor sanki bu konuda ne yapabilirim
Mom9272 Nuriiiiii artan kan basıncından kaynaklı malesef canım hassaslaşıyor dişlerimiz parodontax diş macunu ve yumuşak diş fırçası önerirm
Gunes55 Nuriiiiii ben dis druna sormustum ne yapayim diye. Normal bi durum yapacak hicbisey yok dedi. Kaniyor diye fircalamayi ihmal etme kanasada fircala demisti.
Nuriiiiii Mom9272 teşekkür ederim canm onları deneyeyim birde , hergün diş eti kanamasıyla uyanıyırum , fırçalamakta istemiyorum fırcaladıkca daha çok kanıyor
Nuriiiiii Mom9272 deneyim canm ,artık tiksindim sabahlara aynaya bakmak istemiyorum kan görmekten bıktıgım için
Nuriiiiii Mom9272 bende de oluyor arada burun kanaması, ama diş etlerim daha çok kanıyor canm , geniz akıntın oluyor mu
Nuriiiiii Gunes55 canm fırcaladıkca agzım kan gölü oluyor resmen fırcalamaktan bıktım , macunsuz fırcalıym arada, özellikle sabahları kalktığında kanamıs kurumuş oluyor ağız içim