Serrax Önemli günleri test yapmasam da değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Yarın regl günüm benimle aynı olan var mı belirtileriniz var mı? Test de yapmak istemiyorum
Ecmelbeyza Serrax yap dostum bence 😎yap ve öğren olan biteni Ve yüzleş….Ben çok tezcanlıyım üzülüyorum negatifte ama pat küt test yapmaya koşuyorum günü gelince . Yemin ederim son ana kadar bekleyenleri tebrik ediyorum böyle sabırla ne güzel bekliyorlar iş garanti oluyor gerçi 😊
Ruzgarperisi Serrax çok sabrlisin. Ben 1 hafta kala yapmıştım cikmisdi. Gerçi kürtaj oldum.ben hamilelikleri mi hep erken ögrenirdim..inşallah yine nasip olursa sağlıklı bir şekilde bebek banada yine erken yaparım test .fazla sabrli degilimdir
Papatyaniz Serrax Benimde son 1 gün kaldı canm adetime netde afedersin ama idrar rengi koyu ise bir belirtisiymiş açik ise değilmiş yazıyordu bi kaç gündür koyu benim ki ama geçen ay çok açıktı 🙈 Negatifti yani 😕 Bu ayın ortalarında karnimda sağ ve sol olmak üzere batma hissi yaşadım 2 gün önce bel ağrısı dünde baş ağrısı vardı çok cok az da kasık ağrisı var. Birde sürekli ağlamaya basladim birseylere bilmiyorum erkenmi ama cok duygusallaştım. Yinede olmayadabilir Rabbim ne zaman uygun görürse versin 🥰🤲
Serrax Ben aslında hiç sabırlı değilim🙈 sabrı öğretti süreç. İkimci bebeğim için beklemedeyim. Kızıma kardeş istiyoruz 4 yaşında tam 1 yıldır uğraşıyoruz. 1 kürtaj bir kimyasal geçmişim var bu sürede. İlk kürtaj olduğum gebeliğimde 15 gün kala merakımdan test yaptırmış 1.2 çıkmıştı o zaman anlamıştım yükselir bu hamileyim diye😄 ama sonu hüsran oldu o yüzden sabretmek zorundayım. Bir de eşime sürekli bebek muhabbeti yapmaktan sıkıldım. O benden daha çok istiyor üzülsün istemiyorum.
Ruzgarperisi Serrax 25 Martda kurtaj oldum.bende doktor 3 ay en azı korunmami söyledi. Bende esime sürekli söylüyorum bebek istiyorum diye.o da istiyor aslında ama doktorun talimatını uyguluyor. Afedersin geri cekieyle korunuyoruz. Kafasını şişirdim adamın geçenlerde sinirlendi. Doktor beklememiz gerektiğini söyledi az sabr et dedi. Ama ben yılmam hamile kalıcam banane. Nasıl onu bir Allah bilir. Dua ediyorum içeri biseyler gitsinde hamile kalayim kazayla .😅 1-2 güne yumurtlama zamanım nasılsa.insallah bu ay hamile kalirim🤲
Serrax EgeS çok olmamakla beraber akıntım var. Normalde adet öncesinde ağrıyan göğüslerimde şimdi hiç tepki yok. Kasıklarım da ağrıyor. Aslında hiçbir belirti yok doğru düzgün ama nedense yine de bekliyorum bakalım. Hayırlısı
Serrax Ruzgarperisi bana kürtajdan sonra 2 kez adet gör sonra başlayın demişti doktorum. Ekimde kürtaj oldum şubatta hamile kaldım o da kimyasal oldu. zor ama Allah kimsenin başına vermesin.
EgeS Serrax hayırlısı olsun inşallah Rabbim nerede el acıp evlat ısteyen varsa hayırlı tez vakıtte nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Hosgeldinbebek Serrax aynıyız resmen, 1 gün var, normalde ağrırdı gögüslerim hiç bişe yok ve kasık ağrısı var. 😁 Dün akşam sigara kokusu yüzünden baya öğürdüm afedersin, hassasiyetim var kokulara ama nasip bekleyeceğim..
Ruzgarperisi Serrax bana hatta 4-6 ay arası süre koydu. En azı 3 ay dedi. 3 aya geçmiş durumdayım..bu ay olmazsa Haziran’da kesinlikle biseyler yapicam.
Serrax Hosgeldinbebek benim de son 3 gündür genelde ikindi vakitlerinde bulanma geliyor. Ama yine hamileliğe yoramıyorum çünkü kızımda bulantı nedir hiç görmedim. Sıcak bir duş aldım geliyorsa gelsin artık beklemek zor diye. Eczane yürüme mesafesinde olsaydı alırdım bir test aslında insanın aklı sürekli orda oluyor böyle de
Papatyaniz Hosgeldinbebek benimde her ay gögüslerim ağırırdı simdi cok az var ağrı insallah Rabbim hepimize verir minik 🥰🤲
Serrax Hosgeldinbebek belirtilerde güncelleme,dün akşamdan beri göğüs ağrım da başladı. Acaba adet mi geliyor😔
Hosgeldinbebek Serrax benm yok ya, inşallah hayırlsıyla güzel sonuçlar alırız. Gebe kaldıgım zman hem şiddetli gögüs ağrılarım olmuştu hem de yırtılma lar, şuan çok umudum yok ama nasip
Serrax Hosgeldinbebek 1 saat önce erken gebelik test aldım geldim negatif😔 çok umutluydum nedense üzüldüm. Hayırlısı bakalım adeti bekliyorum artık
Berrasirin Papatyaniz canım ay içinde gördüğün batma hissi ağrılar yumurtlamadan catladiklari için olabilir. Bide adet öncesi bende çok duygu değişimleri olur ağlarım sonra sinirlenirim sonra hayatta bıkmış gibi haller oluyor adettt belirtileri de bende aynisiydi 🤷inşallah sen adet değilde gebesindir 🤗