Um07 Kızlar normal mi bilmiyorum ama 2 gündür bebegimin hareketleri azaldı dün bir kez hareket etti bugün de bir kez bir sey yoktur dimi yada ben mi pimpirikleniyorum eşim ameliyat oldu oyuzden doktora da gidemiyorum bilgisi olan yazssin 🙏🙏
Eomrk3 Um07 Cok yorulduysan ondan olabılır ama doktorum bana günde en az 10 kere hareket etmesı gerek demıstı. Bol bol dinlen tatlı ye soluna yat bı dinle bakalım yorulmuştur oda muhtemelen
Minikmucizemmm Um07 canım bence panik yapma 23+5 çok yorulduğum zamanlarda yada çok iş yaptığım zaman bana da öyle oluyor ama yine de içim rahat etmez diyosan sağlık ocağına git kalp atışlarını dinletsinler 😊
Um07 Ky2406 Tatlı şeyler tüketiyorum aslında hareket ediyordu ama şu iki gündür merak ettirdi eşim de uyuyordur dedi de öyle midir ki 💁♀️
Gsdm Yorgunsan ondan oluyor benimkide şuan öyle, şeker tatlı ve yatış pozisyonu değiştir😊 arada onlarda yoruluyor iyi oluyor aslında 😎
Um07 Gsdm 1 ay yerimde düzgün durmadım zaten hasta ziyaretine gelen oldu eşim için ama hareket ederdi acaba şu 2 gündür daha da çok mu yoruldum ayaklarım da çok ağrır oldu acaba ondan mı valla bilemedim yaaa
Um07 Minikmucizemmm Oda olabilir canım da işte anne yüreği ister istemez merak ediyor eşim çok sitres yaptığımı soyluyor da annelik işte üzülüyorum stres yapıyorum 😒
Minikmucizemmm Um07 valla benimkide maşallah vurduğu yeri titretiyor hiç durmak bilmiyor gece gündüz 😂 bende biraz vurmasın istiyorum ama sürekli hatırlatıyor kendini
Um07 Minikmucizemmm Ne güzel yaa bende işte şu 2 haftadır hissediyorum hareketlerini ve göbeğime bakıyorum dışardan belli oluyor tekme attığı ama şu 2 gündür yok 😓
Um07 Minikmucizemmm 4 kez hareket etti tekme attı şimdi 5 inci de geldi allahım yarabbim demek ki yorgunmusum baya yaa uzandım çünkü ay çok şükür yaa ❤❤🙏🙏
Minikmucizemmm Um07 hadi gözün aydın canım ❣ Demek ki yorulmuşsun rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏