SevdaOsman 6.haftamıza girdik böyle nefesimi tuttuğum zaman bişeyler hissediyorum sanki ama kendi kalp atışım mı bilemedim 😔 Anne hisseder mi kızlar ilk kalp atmaya başladığında zayıflar hisseder diyolar ama 🤔
[silindi] SevdaOsman kalp atışını hiçbir zaman hissedemezsiniz. Sizin kalp atışınız dışarıdan farkediliyor mu ya da elinizi koyduğunuzda orası hareket ediyor mu. Sadace hissedebiliyoruz ama dışardan hareket olmuyor. Ki 6 haftalıkken bebeğin hareketini hissetmek imkansız daha çok var annesi en erken 15-16 haftalarda belki. Biraz daha sabır ☺
Cans SevdaOsman Zayıflar bebek hareketlerini daha erken hissedebilirler ama bu kalp atışlarını hissedebilecek kadar erken olamaz . ❤
Zeykem SevdaOsman bende sımdı onu dıcektım nefesimi tutuyorum ben karnım seyrıyo boyle kalp atısı oldugu besbellı ama bız 21 deyız suan😊 o zamanlar hıssetmıyodum
SevdaOsman [silindi] ya kımıldıyo değil tabikide öyle bişey olamaz bilmiyorum bana öyle geliyo herhalde 🤗
tambirseda 6 haftalik bebegin kendisi kalp atisini hissedemiyordur siz nasil hissedeceksiniz kendi kalbinizdir sizin hissettiginiz o kadar kucukken mumkun degil.
SevdaOsman Ama ilk gebeliğimde olmuştu hissettim demiştim kalbim iki yerden atıyo gibime geliyodu bi süre sonra durdu zaten sonra bebek canlanmış durmuş dedi doktor 😔
Melegimveben SevdaOsman yok canım hissedilmiyor bağırsak hareketleri kendi damarındır bebeğin hareketleri bile 15. haftadan sonra hissediliyor oda çok hafif ☺