Arzu18 Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum.. Yarın 35+5 günlük olucaz ve yarın randevum var.. Çatı muayenesi yapar mı doktor
selamas Arzu18 normalde 37-38 diye biliyorum ama sancınız veya aşağıya doğru çok baskınız varsa doktor yapıyor yani benimki 35. Haftamda yapmıştı
Kozaannesi Arzu18 Aksi durum söz konusu değilse 37-38.haftads yapıyorlar. Doğum şeklinizi belirlemek için
Dumery Arzu18 37 de mecburi catı müsaitse normal doğum için beklenir değilse sezeryan ile doğum gerçekleşir
selamas Sevil1234 zorunlu sezaryen durumumuz varsa yapmaz diye biliyorum ama onun dışında yapıyorlar.
Wonderanne Sevil1234 yapmazsa doğum şeklini belirleyemez hani catin uygun değilse bilip sezaryen günü vermesi gerekjr o açıdan şart kendini kasma o an rahat ol herkes ilişkiye girmek bile daha zor diyor ben daha hiç olmadım bilmiyorum açıkçası
Sevil1234 Wonderanne etrafta herkes okadar korkutuyoki şöyle zor böyle zor diye korkmuyorum ama yinede insan bi etkileniyo. İnşallah kolay gecer ozman hepimiz için
Dumery Sevil1234 korkacak birsey yok ebe elini sokacak millet kendini bir kasıyor sağdan soldan duyduklarından dolayı ben hiç kasmadım kendimi gayet rahattım ne acı oldu ne kanama
Wonderanne Sevil1234 çok rahat diyen postlar da açıldı kocamla ilişkiye girmek bile daha zor demişlerdi Allah yardım eder merak etme dua et bol bol
Sevil1234 Wonderanne Dumery peki çatı muanesinde diyelimki normal dogum dedi sonra degişme sansı varmıdır
Dumery Sevil1234 var tabi açılma sancı yoksa, bebek makat gelişli ise, kordon dolanması 3 tursa sezeryan olursun