Ness61 58_edaygmr_58 evet ya hiç alakası yok öyle dediler diye 37 den beri diken üstün de bekliyorum ha geldi ha gelecek diye 😂
58_edaygmr_58 Ness61 ahh bende canım hemen gelsin istiyorum ama hayırlısı bakalım sağlıklı gelsinlerde 💞🥰
Nazliiiiii Ness61 Ewet sabırsızlıkla beklıoz 😊🙏 kendılıgınde glmesse Allahın ıznıyle En geç cuma kavuşcaz inşallah 😊
Ness61 Lilamor77 ne sabırlı bebisler ya 😀2 gün kalmış gelin artık ama dimi 😀😀sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 🥰
Ness61 [silindi] son an da umarım sakinlestirebilirler ortalığı ayağa kaldıracağım diyorum gülüyor herkes 😀😀
Ness61 Junemother 😀hem ağlarım hem giderim sözü var ya ben o misal hem gelsin artık diyorum hem de korkuyorum 😀Aşlah yardımcımız olsun ya 🙏🏻🤲😀
Arminim Ness61 allah razı olsun darısı sizede tüm bekleyenlere de olsun bu tekli rakamlara düşmek için resmen gün sayıyorudm vardık çok şükür🙏☺
Greyy90 Ness61 ben Çarşamba çatı muayenesi olmuştum doktor direk parmağını daldırınca çok iyi 10 güne gelir dedi😀 ama açılma yokmuş bol bol yürü temizlik yap dedi yapıyorum bakalım umarım dönmez🙄
Ness61 Greyy90 hamileliğimin basından beri temizliğimi hep kendim yaptım 10 gümüm kaldı hala daha yapıyorum herkes yat dinlen nasıl hamilesin sen diyor ama umarım faydasını görürüm😁😁umudum var açılma yönünden sağ Salim gelir insallah bebis ❤️
Ness61 Biricikkizim1 bende her gün gelsin diye bekliyorum eşim sabret sabret sağlıkla zamanında gelsin diyor 😀
Serpilust Greyy90 bende de tik yok. Ama hastanede yatıyorum tansiyonum yuksek ciktigi icin. Doğuma kadar burdaymisim 😌
Serpilust Greyy90 aminnnnnn insallah . Tansiyon normal cikiyo ama birakmiyo doktorlar tehlike olmasin diye