Nihall23 Istanbul medicine hospitalde detaylı ultrason yaptıran oldu mu ücret hakkında bilgi verebilirmisiniz?
AysaRuzgar Nihall23 oraya haftanın belli günleri Aytül Çorbacıoğlu geliyor. Hastane ücreti 530 TL demişlerdi. Mecidiyeköy’de yeri var orada da 550TL.
Zeynepeymensonmez AysaRuzgar kaçıncı haftada gttniz ben 22 haftalığım en erken 11 hazirana randevu varmış 24.haftaya geliyor sanırım son hafta artık
AysaRuzgar Nihall23 22. Haftamda yaptırdım. Herhangi bir şey derken? Normal olması gereken muayene. Her şeyine baktı. Yarım saatten fazla sürdü. Rapor CD fotoğrafları verdi. Bir de fotoğrafları telefonuma da gönderdiler.
Zeynepeymensonmez Aytül çorbacıoğlu kliniğini 1 saat önce aradım doktorum onu önerdi normalde 600 TL dedi ama doktorumun olduğu hastaneyle anlaşmalıymış 400 TL dedi faturasız ve nakitte
AysaRuzgar Zeynepeymensonmez ben erkenden aramıştım en uygun 22. Hafta demişti. Bende 22. Haftaya girdiğim güne aldım. 24. Hafta da oluyor sanırım. Yine de arayıp haftanızı söylerseniz belki araya alabilirler.
Zeynepeymensonmez AysaRuzgar Konuştuk o hafta da oluyor dedi sıkıştrma durumunu konuşmadım o yüzden ztn haftada 3 gün oradaymış
Zeynepeymensonmez Nihall23 Ben devlete gidiyorum ama devletteki doktorumla özelde doğum yapcam Türkiye Hastanesi ilki öyle oldu bu da öyle olacak nasipse