Eemmyy Kızlar bebeğim için Nivea’nın bakım setini almayı düşünüyorum. Kullanan war mı, memnun kaldınız mı? Herhangi bir marka önerisi istemiyorum sadece kullananlar ya da çevresinde kullanıp memnun kalan weya kalmayan oldu mu?
Busu Eemmyy İnstagram da mühendisinoglunu takip edin tüm markaların içeriklerini araştıyolar benim güvendiğim çok ünlü markalar bile içeceği kimyasal dolu bebek için olduğu halde ama bakın profiline yıldızlar listesi yapmiş insanın içi rahat ediyor ben ordan bakıp aldım çoğunu
Alpelin Abim, bana hediye nivea seti almıştı pişik kremi çok güzel ben ondan çok memnunum halada kullanıyorum.. Şampuan filan onda da bir sıkıntı yaşamadım
Eemmyy Alpelin pişik kremi Bepanthol’den daha mı iyi. Kullandınız mı hiç bepanthol, kıyaslama yapabilir misiniz yani
Adbrs-20 Nivea Bebek şampuanı olarak mühendisinoğlu açıklamıştı kimyasal vs yok canım pişik kremi olarak da öyle
zgg Mustela öneririm ben bakım setini onunla tamamladım hemde doğal içerik🥰instagramda muhendisinoğlu var takip edip içerkler hakkında bilgi sahibi olabılırsınız🥰
Eemmyy zgg bende mustela düşünmüştüm canım ama eşim karşı çıktı ilk defa duyduğum markayı çocukta kullanma die😀