Karhan 2 erkek cocugu olanlar nasil bi duygu hamileyim ve 2. De erkek hep kiz istiyodum ama nasip olmadi
Karhan GizemPaksoy cabuk alistin mi bu duruma peki cnm kendimi cok suclu hissediyorum alisamadim kac haftaliksin
GizemPaksoy Karhan 27hafta 🙂 biraz gec alistim cunku bizde kiz istiyorduk 🙂 1sene oncr kiz bebege dusuk yaptim 21haftalikken. Suan hala kiz hissediyorum ama erkek diyo doktr 🙂 hayirlisi insallah. Siz kac haftaliksinz
fnur Benimde 2.oglum carsamba geliyor inşallah bende kiz.cok.istemiştim nasipte yokmus basta biraz üzüldüm ama alistim çünkü ilk oglumu cokkk seviyorum canimdan cok 2.yide severim heralde 😊rabbim saglikli hayirli evlat etsin yeterki
Karhan GizemPaksoy ben şuan 14+4 haftalgm 13 de erkek dedi özele gitdim eminmisiniz kordon falandir dedim eminim dedi 😊 ben kiz hissediyorum eşime hic bisey almiycam dogsun gozumle gorcem diyorum kabullenemedimm kiz cocugu gordum mu icim aciyo ndn taktim bu kadar bilmiyorum
GizemPaksoy Karhan 🙂 🙂 bende zaten erkek diye bsey almıyorum: ) bilmiyorum bnmde hala icime kiz doguyor 🙂 yada istedigimz icin bilincaltimiza oyle yerlesti 🙂