Sevil1234 Minnakm tanıdıklarımdan dogum yapanlar var ama şuan yaoan yok acıkcası oyuzden bende emin olamıyorum🤷🏻♀️
ulkuZehra Sevil1234 onla ilgili bilgim yok canım yaa ama bende arastiricam bende özel oda istiyorum tek kisilik olsun istiyorum
Sevil1234 Minnakm ben şırnaktayım bu hafta gelicem izmire oyuzden suan orda bi doktorum yok oyuzden bende devletmi özelmi diye arastırıyorum.
ulkuZehra Minnakm Hatice burcu cinara gidiyordum artik o yok kontrollere derya burankuluna gidicem arkadasim önerdi guzel ilgileniyomuş
Mnlgokalp Bende bucaya gidiyorum hiç ilgilenmiyor sanki kovuyorlar gibi sizin doktorunuz ilgileniyorsa doktorunuzu önerinde gidelim
Minnakm Mnlgokalp siz hangisine gittiniz ben can ataya gidiyorum terdedigi olmadi hic ama dogum konusunda endiselerim var hastane acisindan
Sevil1234 Mnlgokalp evett buca için daha dogrusu devlet için heo öyle söylüyolsr bide pis diye duymustum ama işte insan emin olamıyor şuanda öylemidir
Minnakm Mnlgokalp bi kere bende gitmistim ona benlede hic ilgilenmedi sonuc icin gitmistim ultrasonda bile bakmadi bebege ilk bastan ilgilendigi hastalara bakiyo heralde