Duru999 19012021 Salam. Tam 6 haftada basladi. 9 hafta olduk hala ayni hizda. Allah yardimcimiz olsun🤲
Prensimmm33 19012021 hamile olduğum zamandan beri bulantım vardı fakat hiç kusmamistim 8. Haftada kusma başladı şuan 13 haftaligiz hepsi geçti çok şükür ilk üç ayı atlatinca geçiyor
Gulbeste 19012021 6 da başladı ve şuana kadar hala devam ediyor sadece son hafta hızı biraz azaldı 17 haftadayim
19012021 Eemmyy bende suan 5+6 yım midem çok bulanıyo henüz istifra edemedm ama sanki etsem rahatlacakmısım gibi çok rahatsız edıyo beni suan bu durum
Zeyno25-bykl Benim 5. haftada başladı şuan 10+6 haftamdayim hala devam ediyor hastanelik olduğum günleri biliyorum ama eski günlere nazaran bı nebze azaldı bulantı sadece sabahları oluyor
Bcdi Benim 5’te başlayıp 18’e kadar sürmüştü. Allah hepinize kolaylık versin🙏🏻 şuan 30’uz mide yanması başlamıştı onu da ilaçla engelledik.
ilkim_55 Koronadan dolayı yoğun bakımda olan Dilek hemşirenin beyin ölümü gerçekleşmiş 😭😭😭şuan çok kötü oldum yavrusunu 1 kere gördü 😭kelimeler boğazıma dizildi