Ses23 Kızlar beşik alacağım bir siteden anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum bu bazılarında yatak içinde gördüğüm kadarıyla çok inceler nerelerden aldınız acaba
Yakamoz__gul Ses23 ben Hepsiburada dan aldım anne yani beşiği. Dediğin gibi içindeki yataj sünger. Ama zaten reflü yatağı da aldım o yüzden beşikte ki yatak benim için önemli olmadı. Reflü yatağı bence gerçekten faydalı kesinlikle öneriyorum. Aldıysan yada alacaksan alttaki sünger önemli olmaz senin içinde. Benim yeğenim 1 yaşından fazla reflü yatağında yattı zaten. Ben çok geçmeden büyük yatağına odasına alistirmayi düşünüyorum. Alıştıramazsam da 1 yaş gibu mecbur içine bı yatak alırım artık
Duyguslabebegi Ses23 ben babymall den aldım chicconun anne yanı beşiğini çok güzel içindeki yatakta yumuşak gayet rahat birseye benziyor. Bebeğim daha doğmadı kullanmadık ama kurduk ben beğendim açıkçası
Girlpowerbabe Chicco nun Next2me diye bir modeli var kullanışlı duruyor bakabilirsiniz :) bir de Chicco baby hug 4in1 var ben doğuma yakın ondan almayı planlıyorum hem anne yanı hem bebek koltuğu Hem mama sandalyesi oluyor pek bi kullanışlı :)
Ses23 elisaninannesii bunda ne kadar yatar acaba çok kararsızım valla çilek mağazasında yatak içinde 1250 dedi internetten alınca uygun var nasıl gelir o yüzden kararsızım doğuma 43 gün Kaldı daha karar veremedim 😐
Nur_nur06 _mucizem_ bende bu tarz birşey almayı düşünüyorum canım nerde aldın acaba birde fiyat neydi 🌸
cdirge Duyguslabebegi merhaba, biz de internetten chicco next2me aldık. Bütün denemek için kurduk sizinki de hafifçe sallanıyor mu? Sanki sabit durması gerekiyormuş gibi gelmişti ama hafifçe hareket ediyor ileri geri yapınca.
eeesmaaa cdirge bende de next2 me var canim dikine sallaniyor o sabit degil bir problem yok yani kendinden oyle, ama bana sallarken bi tik fazla ses cikariyor gibi geldi, agustosta kullanmaya başlayacağım inşallah