150_gelartik Kızlar eşime klomen ilacı vermiş dr. Aranız da esi klomen kullanan var mı nasıl kullandi. Eşime hergun bir adet içmesi söylenmiş. gebelik için etkisi nedir
[silindi] 150_gelartik Eşim kullandı canım damar genişlemesi vardı sayısı hareketi düzeldi ilacı kullandıktan sonra 1 ay da birakti zaten her sey normale donunce
Mlke 150_gelartik canim merhaba benimde esimde sayi ve hareket te sikinti var sizinki nasil dr baska tedavide onerdi mi
Mlke [silindi] merhaba canim eşinizin sayı ve hareket ne kadardı klomenle nasıl değişimler oldu ? Bu hafta bizde tekrar ürolog a gidecegizde arastirma yapiyorum
150_gelartik [silindi] ya esimin değerleri bir yıl önceki değerlerine göre düşmüş doktor magnezyum vitamini de yazmış komen yanında keçi boynuzu özünü geçen aylarda kullandı tiksindim diyor içmiyor beni üzüyor bu durum 😥
[silindi] Mlke Sayısı 14 milyon falandı hareketliliği çok düşüktü %15 civarıydı 1 ay klomen kullandı sayısı 17 milyon oldu hareketlilik %25 oldu sonra doktor gerek kalmadığı için ilacı bıraktırdı
150_gelartik Mlke canım eşimin sonucuna şimdi baktım da taa 1 buçuk yıl önceki testi ile simdiki testi arasında gerileme olmuş toplam hareketlilik 86 dan 47 ye düşmüş. İleri hareketli ise 72 den 35e düşmüş. Hareketsizlik 14 iken 53 e yükselmiş. Her şey düşmüş
DamlaNur29 [silindi] gebe kalabildinmi canım daha sonrasında benimde eşimin hareketlisinde sıkıntı var tüp bebek yaptık hamileyim ama 2.cocugu düşündüğümüzde aklımda olsun
[silindi] Ylz1655 Eşim kullandı pek bilmiyorum uroloji doktoru verdi kadınlar da kullanıyor galiba aynı ilaç mı pek bilgim yok
[silindi] DamlaNur29 Yok canım 3 4 ay olmadı sonra keçi boynuzu özü kullandı eşim o ay gebelik oluştu
DamlaNur29 [silindi] ne kadar güzel bize hiç bu yöntemi sölemediler klomeni yani bizimde baya düşüktü 60 milyon sperm vardı ama yüzde 85i hareketsiz yüzde 15i hareketliydi
[silindi] 150_gelartik Benimde eşim böbrek taşı ameliyatı olmuştu kapalı şekilde o ameliyat zarar vermiş doktora gitmesek daha büyük sorunlar olabilirmiş
[silindi] DamlaNur29 Eşim devlet hastanesine gitti hep canım 1 ay kullandı sonra bıraktırdı doktor kullanmadı
150_gelartik DamlaNur29 canım eşimin son testinde yüzde 47 si hareketli acaba biz de mi tüp bebeğe doğru gidiyoruz 😥ayrıca bu test 3 günlük perhiz sonundaydı. Artık eşimle iki 3 Günde bir ilişkiye girmeye karar verdik