Filiz56 diloscn ay şuan bunu senden duymam beni o kadar rahatlatıki anlatamam bende 26 haftalık hamileyim 54 kiloyla başladım şuan 69 kiloyum 15 kilo aldım ömrüm hayatımda 60 rakamını bile görmüş değildim 🤦♀️ Bir patatesde benim 🤭
Srzrk diloscn 17 haftalığız tam. 1 kilo aldım. 55 kilo ile başladım 53 e düştüm şimdi 56 yım. 3 kilo da almış olabilirim bu durumda :))
Caglaaa14 30+4 59 ile hamile kaldım 7 kilo aldım ben de daha da alırım çok yiyorum tatlı bu ara 🤦🏼♀️
ozli diloscn 19+2’ yim 2 kilo aldım. 53 kg ile hamile kalmıştım Her gün yürüyüş yapıyorum, mümkün olduğunca az kilo almak istiyorum. Az kilo alıp bebeğinin sağlığında bir sıkıntı olmadığı halde endişelenenlere de gülüyorum :)
ElvinAlaz Peki 20-21. Haftadan sonrA yani 5. Aydan sonra kilo alımı hızlanıyormuş siz de de öyle mi oldu
Gull77 ElvinAlaz bünye meselesi bence ben 40 ile hamile kaldım suan 44 felanım 7 ci ayıma girdim bugün bi artış yok senelerdr kilo alamıyorum :)
Hasibedenizli diloscn 35. Haftada 18 kilo aldım çok aldım ama dikkat etsemde şişiyorum neyse doğumdan sonra veririm 😂
Gull77 Kilo alanlarada ben hayret ediyorum ne güzel bi benmi zayif hamişim 3 4 aylk gbi karnım bile küçücük😁