Miranmiray Tecrübeli anneler bir bakarmısınız bu lekelenme niçin olabilir? Nişan olabilirmi böyle nişanı gelen oldumu aceba
Aysenurcatikkaya Miranmiray benim anladığım kadarıyla bu nişan değil canım akıntıdan daha koyu gibi pıhtı parça gibi oluyor benim öyle olmuştu
EzgiCan_ Miranmiray nişan değil bu tarife uymuyor benim bildiğim kadarıyla, lekelenme olmuş doktoruna sorman daha iyi
Cicilibicili Miranmiray forumda bu tarz fotoğrafların paylaşımı yasak annemiz. Ben postu silmek yerine fotoğrafı kaldırdım. Bu şekilde fotoğrafsız öğrenelim olur mu? 🌸
Miranmiray Kızlarrr soruma cevap bulamadım nolur bir bakın tecrübeli anneler kahverengi akıntı ne demek açık kahverengi ama sümüksü falan değil Nişan mı Nişan olmasa bile ne olabilir yaşayan varmı
Kardelenyigit Kuzum bi fikrim yok ama eğer ki renkli bir şeyse nişandır bu haftada,ne olabilir ki başka
Miranmiray Kardelenyigit Hiç bilmiyorum ki canım internetten sabahtan beridir bakıyorum ama yok hiç birşey bulamadım ki, 🤷♀️🙄
Kardelenyigit Miranmiray akışkın yapıda mı yoksa sümüksü mü,illakş kırmızı olacak diye bir şey olmadığını biliyorum
Miranmiray Kardelenyigit Açık kahverengiydi canım ama ilk defa böyle birşey oldu şuana kadar hamilelik boyunca hiç böyle lekelenme olmamıştı