Kızlar nereden baslayacagim bilmiyorum ama geçenlerde isimli tulum sordum sizlere ama oğlum beklemedi😄 23 Mayıs eşimin doğum günüydü aynı gün olmasını çok istedi gece yarısından sonra başladı hadi dogur falan diye neyse günün sonuna geldik gün boyu dogur diyip durdu son saatler artık saat 22.30 lavaboya gittim lavabom bitti istemsiz sıvı geldi hiç suphelenmedim bitmemiş falan dedim çıktım elimi yıkarken tekrar geldi geri girdim lavaboya eşimi çağırdım oda inanmadı 1 hafta öncesinde suyum geldi şakası yapmistim😄😄doktorumu aradım Ankara a life da ebru Biberoğlu özellikle söylüyorum asla gitmeyin hastaneye gidin dedi apar topar hastaneye gittik 1 cm açılma ve suyum geliyor biz öncesinde ebru hanımla konuşmuştuk fiyatı doğuma ben geleceğim dedi riskli gebelikti 14 haftadan beri konuştuğumuzun çok fazlası fiyat çıktı 2750 konuşmuştuk askeri indirimle. 4000 ödüyoruz ve doğuma gelmesini geçtim bir çok kez aradım açmadı bile. Meğerse fiyat için o zaman evrak almaliymisiz bizi hiç bilgilendirmedi sadece para ve takipci doktoru kendisi zaten saskiniz kimse yok gurbette bir eşim bir ben ilk bebek riskli gebelik riskli doğum olacak dedi bize rahmini alabiliriz falan çok korkuttu bizi ve aradığımız da açmadı bile ne yapacağımızı şaşırdık bizi yarı yolda bırakan bir doktor neyse serum falan taktılar sancim gelmeye başladı ağrı esigim yuksekmis hemşireler söyledi herkesin bağırdığı ağrı düzeyinin 2 katında TV izliyordum sonra arttı iyice dayanilmayacak değildi ama zor tabiki 4 saat sancı çektim açıklık 3 cm oldu ama suyum bitti Oskar bey vardı nöbette sezeryana donmeliyiz dedi ve sabah 4 de bal oğlum dünyaya geldi gayet sağlıklı şükür ebru hanımın korkuttuğu kadar bişe olmadı yani 22 yaşındayım son bebeğin olabilir rahmini almamız gerekebilir kan grubu aynı olan 4 kişi bulun kan gerekecek falan 14 haftadan 36 haftaya kadar bunları duydum yaşadım ama hiçte korkulacak bişe yokmus 37 haftada doğdu ikimizde sağlıklı şekilde evimizdeyiz😍kimse yok yanımızda hala canım eşim destek o bakıyor ikimize de ❤️dün rutin kontrollerini yaptırdık çok sağlıklı oğluşum rabbim isteyen herkese taddirsin bu duyguyu inşallah 💕hamiş olanlara da sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin 😘😍kusura bakmayın uzun oldu sorularınız varsa alabilirim 🙄