Canan2605 Merhaba kizlar uyurken bacaginiza kramp giriyor mu hele aglama derecesine gelene kadar 😑 suan 27 haftaligim.. sade soda icince sorun yok icmeyince kramp giriyor 😑
Mehtee Canan2605 hamileligimin basindan beri doktorum tablet magnezyum vermişti ben tek bi gün bile aksatmadan iciyorum 31.haftamdayim ve kramp girmiyor. Magnezyum gercekten cok onemli doktorunuza danışın
Asmin_123 Canan2605😖😖😖😖😖 benimde öyle oluyor çok kötü hemde her sabah aynı şeyi cekiyorum resmen ızdırap oldu bende 29+2 hamileyim yane bende de var hemde her Sabah 🙄🙄🙄
Siibeell Canan2605 aynı bende 27 haftalıgım gece bi anda geliyo aglıcak derecede oluyorum geçenlerde 2 gün baldırlarım aşırı agrıdı varisten felan korktm şimdilik sorun yok bakalım bende haftaya gidicem doktora sorucam ama genelde oluyomuş huzursuz bacak sendromu dedikleri şey bumu acaba
Canan2605 Haftaya doktora gidicem soylicem doktora ama sodada magnrzyum varms cogu oyle dio onun sayesinde geciyo icmedim mi o gece kramp bi giriyo uykumdan oluyorum
Songul_grn Kalsiyum magnezyum değerin düşmüş olabilir bir ölçtür bunun için çiğ badem ve kefir baya yüksek kalsiyum içeriyor yiyip içebilirsin ilaçtan ziyade doğal yolla alabilirsin