Sonunda bende doğum yaptım kızlar şu an 8 günlüğüz ne zaman gelecek bu kız derken 40+2 de kontrolüm vardı doktor 2 gün sonra gel açılman varsa yatışını yaparız dedi 40+4 de saat 10 gibi gittim doktora öncesi NST ye bağladılar kendi sancılarım varmış 60 larda kasılmalarımı hissediyordum ama sancı hissetmiyordum doktor açıklığıma baktı 3 cm miş çok güzel yatışını yapalım dedi saat 13:00 da yatışım yapıldı suni sancı verilmeye başlandı tabi ben ağrıları hissetmeye başladım ama çok şiddetli değil hafif hafif vuruyordu bu arada hiç oturmadım pilates topu yürüyüş squat yaptım sürekli saat 3 gibi açılmam 5 cm olmuştu ben devam ettim yürüyüşe saat 17:30 da tekrar bakıldı 6 cm olmuştu ve suyumu açtı doktor ve sonra asıl sancılar başladı saat 7 oldu 8 cm oldu açılmam ve en sonun da saat 8 de dayanamadım artık neyseki açılmam kolay ilerlemiştiki tam açıklık oldu doğum haneye gittik 3-4 ıkınmada bebeğin başını gördüler ve saat 20:33 de iftar ( ezan ) saatinde minik öyküm gelmişti ve çektiğim o ağırlar acılar bi anda geçti şükürler olsun şimdi 8 günlüğüz yanımda prensesim allah bütün hamilelere kolay doğum , doğum yapanlarada bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip inşallah 😊😊😊