Gebelkteki mantarı Doğal yöntemlerle geçirenler varmi arkadaşlar nasl tedavi uyguladınz
Gebelkte mantar !
Iremsyn99 sirkeli suyla taharet tuvalet kağıdına bol döküp öyle yapıyorum diğer türlü hiç dayanılmıyor 🥺😐 çok acı verici ama 3 4 kereden sonra geçti. Bide sürekli kuru tutmak lazım. Bol su içmeyi ihmal ettiğimden tekrar enfeksiyonum çoğalıyor mantara çeviriyor hemen! Geçmiş olsun inşallah sizdede işe yarar.
M-o-r-58 cok sagolun sirkeyi denedm yanmam vardi geçti cok şükür ama ilişki sırasında acı var 😣
M-o-r-58 anldm haklsnz cok teşekkür ederim yardmnz için 🤗
Iremsyn99 ben sadece temizce o bölgeyi yıkıyorum iyice kuruluyorum. Sabun VS vurmuyorum. Sirke VS kullanmıyorum. Oranın dogal Bi florası var bozulmaması içi. Pamuklu iç giyim ve alerji yapmayan günlük ped kullanıyorum. İç giyim ütülüyorum. Sunu önerebilirim bimde havlu peçeteler oluyor onuda pede alerjin varsa ya da pamuklu iç giyime onuda koyabilirsin. Mantar iyileşir. Ama hep geçer denilmiyor çünkü hepimizin ortak sorunu . Yine tekrar eder dikkat etmezsen. Doktorum bu konuda ilaç vermedi dogal yöntemleride önermedi.😉
Meral-5866 yıknablr yüzde yüz ham pamuk günlük pet kullmyrm mutlaka ütülyrm ama sanrm benimki tekrar edyo
ceren63 hic duymamstm hemn alcm bunu gebelkte sknti olmadi dimi kullndnz
Meral-5866 bide bebeğe zarari olrmu bu durumn onu merk edyrm 15 haftlk hamilym
Iremsyn99 doktorumun tavsiyesiyle canesten krem aldım geçti bir daha da çıkmadı 🤗 incele kremi çok işe yaradı
ceren63 anladm cok sağoln bende ilac kullnmak istmyrm bundan alıcam ins 🤗
Burcu0734 teşekkür ederim 🥰
Iremsyn99 ahhh mantar ve enfeksıyon hıc geçmiyor ki kullanmadığım şey kalmadı bıraz dıkkat etmeyim hemen tekrarlıyor kasıntı lor peynırı gıbı akıntı karın agrısı hepsı var sırkelı su rahatlatıyor ama gecıren şey yok
Selin3561 cok zor bi durum ya özellikle tekrar etmesi 😣
Iremsyn99 kesınlıkle en ıyı gelen sirkeyi pamuğa döküp silmek yakıyor ama ıyı gelıyor