Dilara9 Ya kizlar benim gögüslerim cok cok hasas okadar hasas ki ben bile dokunamam.. hamile kaldigimdan beri düsünüyom bebegi nasil emzirecem diye var mi benim gibi olan 😭
Zeyneptoprak Dilara9 ben duşta bile yıkayamazdım ilişkide bile dokundurtmazdım eşime düşün oğlum 21 aylık oldu ilk başta biraz yara oldu ama herkeste oluyo onun dışında hiç sorun yaşamadım hatta emzirmek bebeğimin memeyle olan ilişkisi nazları falan o kadar muhteşemki bıraktırmak istemiyorum tek sorun bebeğim bi göğsümü emerken diğeriyle oynamak istiyo hamile kaldığımdan bu yana ondan hoşlanmıyorum oda sonradan oldu ve çimdikliyo canımı acıtıyor ondan olabilir 😅
Dilara9 29 canim ama hamile olmadan öncede asla dokunmazdim hani hassas bölge benim icin hamilelikte gelen bisey degil kuzum
Pankek Dilara9 Ben de öyleyim. Rüyalarıma giriyordu emzirme işi. Sağolsun annem de ablamda yok şöyle olur yok böyle olur diye (şimdi söylemiym etkilenmeyin) iyice korkuttular, içimi kaldırdılar. Gögüs ucu kremi, gümüş kapak aldım. Biri olmazsa diğeri.
Dilara9 Pankek bende onu düsündüm canim yavrumu emzirmeyi cok cok istiyom ama bu korkumla nasil yapacagim düsünüyom 😭
Pankek Dilara9 Bir arkadaşım demişti ki ”o kadar güzel bir an ki o emzirme anı anlatamam. Keşke yine emzirsem.” Yani sanırım ilk alışma evresi sorun ondan sonra sürekli emzirmeyi isteyebiliriz
cokkasmabeabi Dilara9 yok beee o his muhteşem ağzıyla memeyi arıyor kuş gibi tutunmaya çalışıyor falan 🌺 tabi sonrasında işler değişiyor ben 1.5 yaşında kızımı memeden kestim nefes almadan emdiği için öyle içim soğumuş ki artık inşallah bunu emzirebilirim diye düşünüyorum 🤪
Dilara9 Pankek Insallah canim bi annenin merhameti cok hani yeterki yavrum doysum diye her aciya katlanir simdilik öyle düsünüyom 🙈
Dilara9 cokkasmabeabi evettt inanirim güzel bi duygu oldugunu basta yine olur diyom ama ilerde isirmaya baslarsa ayy düsünce bile bi degisik oluyom 😭
cokkasmabeabi Dilara9 yok ısırma daha 1.5 2 yaş gibi oluyor. Benim kızım isirmadi ama emerken diğer eli de diğer memede olurdu elini çekince memeden ağzini çeker aglardi. 7 8 ayi geçti memeyi bırakalı hala elini mememe sokup uyur 😂
Dilara9 cokkasmabeabi oyyy kuzum anna kokusu bile yetiyor 😍 Insallah bende soguk kanli davranirim yenerim 💪🏼
cokkasmabeabi Dilara9 hele kucağına al geçer 💕 inan mama hazırlamak gece kalkmak vs daha zor . Koy memene bütün gün uyur orda mis gibi
Dilara9 Zeyneptoprak yaaa aynenn bende öyleyim esim bazen beni korkutmak icin elini uzatiyor ellerim bak diyor ben tabi huylaniyom nasil hemen bagriyom sakin yapma diye 😂😂 sen simdi anlatirken yara oldu diyince yine huylanmaya basladim Insallah bende senin gibi olurum canimmm
Zeyneptoprak Dilara9 nemli tutunca acımıyo korkma belki senin yara bile Olmaz öyle düşün o zaman hiç sorun yaşamazsın