Edizinannesii kızlar selam yakin zamanda ikili test yaptıranlar bebeğinizin ense kalınlığı ne kadar cıktı acaba ?
Bergen Edizinannesii 1 hafta önce yaptırdım nt (ense kalınlığı) : 1,5mm çıktı nazal kemik uzunluğu kaç çıktı sizlerin?
Neslihankk Edizinannesii 2 gun once yaptırdım kuzum ense kalınlığı 2.0mm cıktı burun kemiğinide gösterdi bi sikinti yok dedi cokbsukur kan sonuçlarımı çarşamba günü alicam 🥰
Edizinannesii Bergen Ebru1919 D-i-lan ya benim ense kalınlığı 2.4 cıktı biraz kalın ama sorun olmaz dedi doktor ama kafam karıştı yine de 😔😔
D-i-lan Edizinannesii doktorunu dinle içini ferah tut gerekli görürse 3lü 4lü testide ister zaten ve bütün ense kalınlıkları down anlamına gelmiyo kimi zaman ödemde olabiliyo ve ilerleyen haftalarda inebiliyo düşünüp strese sokma kendini 😘
Bergen Edizinannesii 2,5 mm Hatta 3mm e kadar sorun olmaz diye biliyorum içini ferah tut 3 lü testi de bi yaptır canım
Edizinannesii Bergen yaptırmayı düşünüyorum canım zaten inşallah bisey çıkmaz Rabbim evlatlarımızı sağ salim sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin ❣💐