mihraduru Kızlar bu taşıma koltuğu, puset dedikleri şey bebeği iki büklüm etmiyor mu? Yenidoğanlar için kullanılabiliyor mu.. 1 yaşına kadar da oto koltuğu oluyor diyorlar…. Yardım 🤔
Oflugelin mihraduru pusetin özelliği o zaten bilerek o şekilde çukur yapmışlar ki anne karnında da öyle iki buklumler zaten 😊
begumseker mihraduru yenidoğan için de kullanılabiliyor.. ama uzun süre evde kullanımı çok faydalı değil iki büklüm gerçekten uyurken boynu rahat olmuyor çocuğun o yüzden ana kucağı daha iyi oluyor.. puset de doktora vs giderken arabada şart..
DamlaNur29 mihraduru 1 yaşa kadar cok kullanamıyolar malesef haraket etmeye bşladımı tamam bide bebek sıgmıyor ona arabada ve hastaneden cıkarken iyi oluyor bizim araba var ve kucakta tasıyamıycagım için arabasıyla beraberdi aldım
Dilos1645 mihraduru aynen 1 yasına kadar kullanılır deniliyo ama aldıgım pusetin içio kadar dar gibi geldi ki bana sanki bir ay sonra binemicek gibi 🧐ee bunun kışı var cocuk battanıyeye sarılacak icine sıgamıcak gibi geldi ama yine de aldık baby2go nun puseti
mihraduru Oflugelin satan adam da öyle dedi de pusetin içine bakıyorum bebeği düşünüyorum, hiç konforlu gelmedi 😅
mihraduru DamlaNur29 hareketlenmeye başlayınca büyük oto koltukları tercih etmekte fayda var o zaman..
DamlaNur29 mihraduru katılıyorum canım sana çünkü bebegi arabadq tutmak zor oluyor oto koltugu olmadan bakalım o zamana ne olur inşallah alırm bende
mihraduru Dilos1645 ya ben de o yüzden tereddütte kaldım içi çok küçük gibi ama hepsi standart aynı ölçü heralde…
Yesilim mihraduru 😂😂😂😂 hayır canım olmuyor yatış pozisyonu gayet rahat bende 1 yasına kadar oto koltgu gibi kullandım
Yesilim mihraduru yatsı duruyor desem yeridir aslında tam anlamıyla yatmıyo ama her hangi bişey olmuyor pusetin içine battanye falan koymana gerek yok öylece yatıe rahat
M-o-r-58 mihraduru orta kısmına yastık koyup yatay şekilde düzenliyordum o zaman sorun olmadı hareketleninceye kadar idare etti sonra oturmaya başlayınca yastığı çıkardık. Oto koltuğu olarakta çok işimize yaradı. Bence gerekli bi ürün.