DamlaNur29 Yardımcı olurmusunuz bu hastaneye gidiyorum ama gecen ay fiyat sordum sölemediler yapmadan kan vermeden bilemeyiz dediler 75lik içeçekle yapılacak dedi doktorum ama fiyat bilgisi alamadım ona göre devlete gidicem cok pahalıysa ?
Yasemin00 DamlaNur29 Canım ben izmitliyim.oranın kini bilmiyorum ama bende burda ki özelde yaptırdım iki gün oldu bende 75 lik yükleme yaptırdım zaten içecegi eczaneden alıyosun bende özelde 50 tl yaptırdım
Ebruomer1003 DamlaNur29 bende yüzyıla gidiyorum ama ben açlık tokluk şekerine saglik ocağında baktirdim şeker yüklemesine gerek olmadığını söylemişti doktorum
19012021 Öyle söyledi belki içinde muayene ücretide olabilir bne kan verme ücretini sormustum arkadasımda onu hatırlamıyorum ama seker yuklemesine 375 tl verdım dedi oda aynı yüzyılda
DamlaNur29 Yasemin00 ya alt tarafı kan veriyosun 3 kere geçen gittim idrar testi verdim 25 tldi uygundu baya pandemi zamanı devlete gitmk istemedim bakalım 375 falan dedi bi bayan öle olursa devlete giderim detaylıyı zar zor para cıkarabldim çünkü
Yasemin00 DamlaNur29 Tabiki de haklısın 375 ne yaa muayenemi.bu o, bile okadar tutmuyor sonuçta 375 resmen soyguncu gibi hadi anlarım 50 yi 60 da okadar para verilmez yaa bi tahlile gebetemize mi bakıyo lar sanki 😁😄
19012021 Bizde merkezdeniz ama gebzede yasıyoruz sadece yazları gideriz gümüşhaneye 😄 elimde gümüşhaneli bende
DamlaNur29 ffckizannesi benim bi akrabam ona gidiyordu cok memnun du bayada hastasu var zaten ben biraz çekindim hani çatı mauayesi falan olur diye sezeryan olucam gibi zorunlu ama kadından yana kullanmak istedim terchimi yoksa bende ona gidicektim normalde cekinmem tüp bebek doktorumda erkekti ama hamileyken ne durumda oluruz bilemiyoruz hani temizlk anlamında falan
DamlaNur29 Ebruomer1003 bende ona gidiyorum 4 . ayımda ona gittim 5.ayımda seher hanıma gittim bu ayda çiğdem hanıma gidicem seher hanımı cok begenmedim çiğdem hanım daha hosuma gitti sen memnunmusun ne kadardır gidiyosun benim 2. Gidişim olcak ay ortasında
Ebruomer1003 DamlaNur29 ilk ona gittim 5 haftalıkken suan 37+5 teyim hala çiğdem hanımlayım cok memnunum kendisinden
DamlaNur29 Ebruomer1003 ne güzel canım inşallah bende senin gibi bitiririm çiğdem hanımda daha doktor değiştirmek istemiyorum sağlıklı doğumların olur inşallah