uleErenTozkoparan 24haftalık ken bebeğim 650 gramdı zayıfmı olur sizce nasıl teşekkür ederim cevaplayanlara şimdiden
Deletedmom35 uleErenTozkoparan canım 24 haftalıkken kontol vardı 800 gr dı oğluşum 😊 tombiş benimki galiba tabi sen kıyaslama yapma her bünye aynı değil kilolu olur zayıf olur doktor sağlıklı normal dediyse sorun yok
Beratzgenci uleErenTozkoparan 24 haftalık 830 du 25 haftada 1100 Gr şuan 26 haftalık bilmiyorum kaç oldu 🤗 kilodan ziyade sağlıklı olsunlar kimi bebek ilk haftalarda alır kimi son haftalarda 👼
Gazel uleErenTozkoparan 25. Haftada benimde 710 canım normal biz anneler daha karnındayken az kilolu olsun istiyoruz bende üzülmüştüm acaba zayıfımı diye
uleErenTozkoparan Deletedmom35 maşallah sübhanAlah canm bebişine doktor normal dedi ama sanırım zayıf olacak bebişim sağlıklo olsun tabi o ayrıda insan düşünüyo bunlarıda ☺
Deletedmom35 uleErenTozkoparan bende merak ediyorum hatta yine bi arkadaşımız sormuştu ona da cvp yazmıştım 700 gr 24 haftalık demişti bende korkmuştum eyvah benim minikim şişko diye ama doktor normal iyi dedi 😊 sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻