grmz31 Kızlar şu anda 15 hafta doldu ama malesef sosyal hayat sıfır mide bulantıları istifralar felaket düzeyde beni işe çağırdılar hemde 8-8 çalışacağım gidersem ama çalışacak gücü bırak odadan odaya geçecek gücüm yok rapor hiç almadım bu Zamana kadar bu konuda devlet veya özel hastane doktorların tutumu nasıl oluyor?
BebekK grmz31 bende senin gibiydim canım öncelikle kendi doktorundan al bu daha rahat olur senin için eğer alamazsan da herhangi bi kadın doğum doktoruna gidebilirsin halden anlıyorlar rapor alman kolay olur bi kere de en fazla 10 gün rapor yazabiliyorlar. Bide raporun 30 günü geçerse artk daha rapor veremiyorlar heyet raporu alman gerekiyo bana öyle söylemişlerdi. Ama sana şiddetle prilam diye bi ilaç var onu öneriyorum geceleri yatmadan 2 tane iç. Ama mutlaka 3 gün azim et bekle 3. Günden sonra etkisini gösteriyor hiçbi yan etkisi yok. 24. Cü haftamdayım bende hâlâ kullanıyorum.
DilanDag grmz31 ben kendi doktorumdan 10ar 10ar olmak uzer çok 40 gün rapor aldım senede kırk gün hakkın var heyet haricî, sonrasında heyet aldım bir ay, sonra doktor değiştirdim oda 20 gün verdi bittiği zaman yenileyecek ..
Guullll grmz31 cnm özel hastanede doktorlar koronodan dolayı rahat izin yazabiliyorlar. Bn koronanın başından beri gitmedim. Başta 10 gün yazdı- sonra 45 heyet raporu yazdı- arkasından bir 10 gün daha yazdı. Şimdide 32. Hafta raporunu aldım.
BebekK grmz31 😔 ya allah yardımcın olsun o zaman gerçekten çok üzüldüm prilam da fayda etmiyorsa eyvah. İnşallah en kısa zamanda geçer biter canım benim inan yürekten istiyorum bunu çünkü bende çok çektim
grmz31 BebekK iyi dileğin için teşekkür ediyorum umarım düzelir ilaç kullanmadığımdaki halimi hatırladım facia niye böyle bilmiyorum inşallah biter kurtulurum hiç kimse bu kadar uzun eziyetli çekmesin inşallah
grmz31 DilanDag bende Kasım’da doğurucam nasipse o zamana kadar ne varsa kullanacağım ondan sonra zaten izin yeni yılda rapor hakkı yenileniyor vs
Serifeisitmir grmz31 yasal olarak 8-8 calistiramazlar seni hava kararmadan mesainin bitirmesi gerekir alabiliyorsan bence bir kaç gün yıllık izin al bu uygulamadaki arkadaşlarla twitterda kampanya başlattik hamileler için idari izin diye memurlar net falan duydu sesimizi umutluyuz idari izin verilecek