Kızlar merhaba Eşim uyuyorken biraz içimi dökmem istedim Bu aralar o kadar çok huzursuzum ki sürekli ağlıyorum kendimi yanlız hisediyorum en son sokağa ne zaman çıktım ne zaman değişik birini gördüm hatırlamıyorum bile hayatım ev Ve ayda 1 kere hastaneYe gitmek arasında sadece, Ailemi memlektimi o kadar çok özledim ki onlar çok uzakta ve ben alışamıyorum buraya tanıdığım kimse yok burda kaynvalidemler çok değişik kültürleri düşünceleri çok farklı çok sık görüşmüyoruz zaten, virüs nedeniyle eşim 2 ay evde oturdu çalışmadı hamileym isteklerim oldu ama dile getiremedim eski imkanlarımı özledim kira fatura vs derdi çekmediğim günleri ki ben bekarken hergün gezen sosyal aktivetsi çok olan biriydim bi anda bi kararla herşeyi arkamda bırakıp uzaklara geldim bazen kendimden nefret ediyorum Hamile kaldığım için sonra vicdan azabı çekiyorm eşimi çok seviyorum bana çok destek oluyor üzülmym diye etrafımda dönüyor beli etirmemek istiyorum ama çok yıprandım Bu süreçte çok sinirli bi insan oldum acaba bu bebeğimi etkilermi acaba her gece ağladığımda oda bnmle birlikte yıprandımı Çok üzgnm ona bunları yaşatığım içiin çokkk 😢